-
Osoblje foruma
Priče iz davnine (Bulaja) - mišljenje?
Ima li netko? Zanimaju me recenzije, vaše mišljenje.
-
Osoblje foruma
Naravno, riječ je o CDu (crtići+igrice).
-
Ja sam imala, meni se svidjelo
-
Moje je mišljenje da priče djeci treba - pričati. Time ispunjavaju svoju svrhu. Sve ovo drugo može biti eventualno neka nadogradnja starijem djetetu koje se s pričama upoznalo ranije i na pravi način
-
odličan proizvod. a volimo i (tvoje područje) isto njihovo: Orašar, Alisa i 4 godišnja doba, Čarobna frula...
-
Osoblje foruma
Jako sam se radovala kad je Ana to dobila na poklon,ali kad smo odgledali i odslušali nikako mi se ne sviđa :/ . Ni animacija ni likovi (neki nevjerojt+atno ružni) osobito ne glazba, to mi nekako nema veze s posebnom mistikom tih priča! Reper Potjeh? Pjesme ko da pjeva Marijan Ban ili onaj iz TBF-a. Najgori mi je tekst zbog očajne dikcije "čitača"(vidjela sam poslije da tekstove izgovara čitava obitelj Bulaja). Ne znam, možda se to današnjoj modernoj djeci sviđa :/ . Vidim da je izdanje dobilo mnoge nagrade , zato i pitam jesam li jedina koja nije oduševljena.
-
Osoblje foruma
meni se baš jako sviđa glazba.
inače volimo taj cd poprilično
-
I nama se glazba sviđa. Posebno Šuma Striborova. M se boji Stribora (kad viče Što ste došli preda me!!!), ali traži opet i jedva iščekuje kad će se pojaviti Stribor.
-
I meni se svidja.
Iako sam u pocetku ovako ko Cokolada mislila i bila sam sigurna da se djeci nece svidjeti, ali bas suprotno.
Engleska verzija je bas dobra!
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma