Evo da se i ja javim, Trenutno sam u 11om tjednu, prosli tjedan sam bila kod gin i stigli su nalazi urinokulture, gdje mi je nadeno 50000 bakterija vise vrsta od kojih su najvise zastupljeni difteroidni štapići - je li tko c te stapice?
Dala mi je ninur kapsule (kura od 2 tjedna) i rekla da pijem uvin caj. Iscjedak je zuckast, polugust i nije prisutan stalno tokom dana. Ponekad mi kada se obrisem na papiru ostane kao neka rastezljiva zuta trakica. Nadam se da je to samo zbog tih bakterija. Nije mi radila bris a pregled mi je za 4 tjedna pa cemo vidjeti.
Prije ovoga sam imala smedi iscjedak i mjesec dana strogo mirovala i pila dabrostone. Fala Bogu to je proslo i na ultrazvuku se vidjelo kako se beba rasteze i radi rukama i nogama - ja se sva zaprepastila jer mi se cinilo prerano, ali zapravo je gin rekla da je beba super i samo neka rijesimo bakterije)
Ah cure tocno znam kako vam je svima. Bas je neugodno kada postoje bilo kakvi problemi ma kako mali oni bili. Meni je ovo 3ca trudnoca i po prvi puta imam probleme tako da sam i ja nova u svemu.
Btw, da li je netko cuo da se ne smije istovremeno uzimati uvin caj i brusnicu?