-
hm... meni homeopata najstroze zabranila sve kravlje proizvode i pomoglo mi (ionako volim sojino mlijeko)
a, vaginalete protiv gljivica (npr. plymicol) su 100% dopustene u trudnoci i to od prvoga dana, moj ginic mi to propisao i to vec u 7tj.
ali isla ja homeopati i ona mi potvrdila da ne stete te vaginalete i da se slobodno mogu koristiti ! Ali eto ja vise naginjem alternativi i lijecenju biljem i slicnim proizvodima, nego li klasicnim ljekovima (bogato iskustvo), iako naravno ovisi o cemu se radi. Sto se gljivica tice, ja sam npr. immala sustavnu kandidijazu, dakle gljivice i u probavnom sustavu i meni konkretno vaginalete ne bi rijesile problem, tako da je meni ishrana odigrala kljucnu ulogu! Mlijecni, a posebno kravlji proizvodi pospjesusju nakupljanje sluzi - hrane gljivice, a to se odnosi i na one jogrte sa probio kulturama! Bolje onda uzeti 'prolife' ili neki slicni proizvod, bez mlijecnih proteina !!!
Ma svatko najbolje poznaje svoje tijelo, dakle nista nije iskljucivo, treba probati!
Sretno protiv gljivica!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma