-
Jenz ma imam ja dugogodišnje iskustvo s gljivicam tako da ih prepoznam na prvu, a nedavno sam radila i briseve i sve je čisto, ali hvala na brizi
Diaminisam znala za to s jabučnim octom, inače sad se plahnem samo izvanka s vodom u kojoj je mrcu sode-bikarbone i čini mi se da mi ublažava jer nisam još dobila puno lezija kao zadnjih puta. Zašto nisi htjela geonistin?
Jutros zvala, pa bila do gin. koja mi je dala opet turu Canestena i da nastavim odmah iza s turom Geonistina + moram napraviti urino-kulturu.
Inače ne nosim dnevne uloške, popila koju litru jogurta s probioticima, ne jedem skoro uopće kruh i bijelo brašno, jedino tu i tamo slatkoga, ali nepreviše, mada ću ga sad skroz izbaciti.< Još kad idem na more, odmah se presvlači, brišem....mislim da uglavnom pazim, ali valjda sam im jednostavno sklona i trebam se s time pomiriti.
trudnjačo pojačan iscjedak je uobičajan u trudnoći zbog djelovanja hormona i jer njime se čisti rodnica i ujedno čuva od navale bakterija itd., tako, ako su ti brisevi u redu, nema razloga za brigu .
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma