Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 117

Tema: Koncert Zagrebačkih mališana

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Moje cure su uživale, a zbog toga smo i išli. Što ja mislim o kvaliteti i svemu ostalom uopće nije važno- njima je bilo super, što će mi više?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

I nama je bilo super - ok je njoj dobro i meni je...
    Vikala je Sv. Nikoli sta da donese

Moji dojmovi: prevelika guzva, preglasni zvucnici...
    Sad znam da se necete sloziti sa mnom, ali ja mislim da bi djeca nakon 1g. trebala imati svoju ulaznicu...Ovako, u dvoranu se nagura barem 30% posjetitelja vise od njenog kapaciteta i guzva bude grozna...

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Veki prvotno napisa
    Bili na Mališanima i definitivno sam odlučila da druge godine idemo ili na Klince ili neki drugi koncert. Curka je uživala, ali njen jedini kriterij je da su njeni frendovi s njom i da se može plesati.
    Ja sam strašno razočarana. Pomaka od prošlih koncerata prethodnih godina nema. Nimalo kreativnosti, ni malo duha. Iste pjesme, na playback, zvuk grozan, ozvučenje tak da se samo basevi čuju, jadna dječica samo otvaraju usta, malo sjednu , pa ustanu i to je to. Što se tiče gostiju :shock: . Nisam znala da Tina i Nikša uopće još pjevaju.
    Žalosno na čemu se diže ljudima para.
    Sve u svemu nije mi žao što sam bila jer se curka dobro provela, ali idući put biram nešto kvalitetnije.
    preostaje mi samo da potpišem u potpunosti!

svake godine istih pet pjesama, ništa novo, gosti katastrofa, jedino me veseli što mi se kćer dobro provela
    ... i razočaralo me što nisu izdali nikakav novi CD, baš smo htjeli nešto za promjenu, pošto sve što imamo znamo svi u kući napamet

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa
    tko bude htio karte za klince, može ih nabavit preko mene. u ponedjeljak imamo probu, pa tada treba javiti koliko još karata želimo. 70 kuna
    MC, imaš pp.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Citiraj Linda prvotno napisa
    Moje cure su uživale, a zbog toga smo i išli. Što ja mislim o kvaliteti i svemu ostalom uopće nije važno- njima je bilo super, što će mi više?
    Ma, naravno da je to najbitnije. Ali, ako mogu birati, a da ona i dalje uživa, drugi put ću birati kvalitetnije ( npr. Klince s Ribnjaka )

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa
    tko bude htio karte za klince, može ih nabavit preko mene. u ponedjeljak imamo probu, pa tada treba javiti koliko još karata želimo. 70 kuna
    MC, imaš pp.
    znam, znam... večeras ti preko pp-a javim jesam li uspjela nabavit

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

MC, imaš pp.
    znam, znam... večeras ti preko pp-a javim jesam li uspjela nabavit

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Hm, a zašto mislite da su Klinci s Ribnjaka kvalitetniji. Samo da vas upozorim, neka vrsta voditelja im je (valjda) Šomi iz Neki to vole vruće pa njegova bolja polovica iskoristi Klince da otpjeva pokoju svoju uspješnicu. Barem je tako bilo kad su imali koncert u - Solidumu Iako, ovaj božićni CD im je odličan.

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Nama Klinci s Ribnjaka ne dolaze u obzir, jer ne znamo nijednu njihovu pjesmu, pa mislim da bi se curke dosađivale. Mališani i njihove pjesme su već legendarne, što debelo koriste nauštrb kvalitete koncerata, ali ipak kad već mogu birati, nekako su mi je draže odvesti ih na njihov koncert.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    Hm, a zašto mislite da su Klinci s Ribnjaka kvalitetniji.
    čuj pitanja! pa zxuja pjeva u klincima! cijela bliža i šira obitelj courage će biti na (prvom) koncertu!

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Hm, a zašto mislite da su Klinci s Ribnjaka kvalitetniji. Samo da vas upozorim, neka vrsta voditelja im je (valjda) Šomi iz Neki to vole vruće pa njegova bolja polovica iskoristi Klince da otpjeva pokoju svoju uspješnicu. Barem je tako bilo kad su imali koncert u - Solidumu Iako, ovaj božićni CD im je odličan.
    a skoro svake subote istu stvar izvode po importane galeriji

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mi smo prošle godine bili i na ZM i na Klincima i vise su nam se svidjeli ZM, jer Klinci nisu imali Sv.Nikolu.

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

na mališane više ne idem. bilo je onako, isto ko prošle godine i ko slijedeće vjerojatno, dijete ravnodušno, gosti dosadni

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ninochka prvotno napisa
    na mališane više ne idem. bilo je onako, isto ko prošle godine i ko slijedeće vjerojatno, dijete ravnodušno, gosti dosadni
    Isto tak. Radije za 70 kn (jel se ja to varam ili su poskupile karte :? ) odemo nas dvoje u kazalište (makar, moj si je čak malo i zaplesao, pogotovo na Tinu i NIkšu ).

mirje avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I mi smo bili na Mališanima i dječica su se jako lijepo zabavila. Pjevali su i pljeskali uz poznate pjesme i širokih očiju dočekali sv. Nikolu. Nismo se gurali za Dukatino, pa su zapitkivali zašto im Nikola nije niš donio. Njima gužva i žamor nisu smetali. MM i ja nismo tako oduševljeni ali, kao što Linda reče, nismo niti bitni u ovoj priči. Kod kupovine karata nam je bilo rečeno da djeca koja sjede u krilu ne plaćaju kartu, pa nek´mi sami izračunamo koliko karata trebamo, stoga mislim da ovaj prijedlog o uvođenju plaćanja karte za svako dijete baš i nebi bio lako izveden. Mnogima, i ne baš tako malima, klincima veću je pozornost zaokupljalo igranje oko pozornice i po dvorani (oko nas su deseci djece uživali u spuštanju na trbuhu niz stepenice tribina, dok su njihovi roditelji skakutali oko njih kamerama i fotićima i oduševljeno ih snimali ), nego zbivanja na pozornici. Za goste su moji komentirali: "A tko je to?" i "Zašto sada stričeki pjevaju?"? Ali su brzo zaboravili i na te, po dvije na brzinu odzijevane pjesmice. Znači, i na razigranom i raspjevanom dječjem koncertu bi trebalo voditi računa o nekim pravilima ponašanja, naposlijetku riječ je o dvorani s preko 800 sjedećih mjesta, pa k tome još pribrojite cca. 2 djece i nek svi barem poluglasno pričaju, nek barem trećina trčkara okolo, skakuće i prošetava se ... pa onda kvaliteta koncerta zaista bude potisnuta u neku drugu priču ... ali se nameće ona nesretna pomisao: jesmo li mogli za isti novac negdje drugdje više uživati

Mališani su se pjevali jučer cijeli dan a i dalje nastavljamo u istom moodu Naposlijetku, i I. i KS. su na kraju izjavili da bi i oni željeli pjevati i plesati s njima na pozornici

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj MalaSirena prvotno napisa
    makar, moj si je čak malo i zaplesao, pogotovo na Tinu i NIkšu .

Nego, jel vidio tko Sofkinu Sofi?

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Da li je netko kada bio na koncertu od Zagrepčanke i dečki?

jel pjevaju nešto slično Mališanima ili nešto drugo?

razmišljala sam da odemo na njihov koncert 22.12.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

pa eto, i mi nazočili koncertu ..nismo skakali sa pozornice, mi bi, ali nije nam dalo

Sofi apsolutno ne komentira koncert, ko da nismo ni bili tako da ne znam što da mislim, jel nam bilo dobro ili loše (sve ovisi o njenom malom veličanstvu, ofkorz)

nije mi se nikako sviđao playback..kukala sam za Gazde, a ono dvoje su bili još gori, nekakav mutirani italo disco sa pjesmuljcima ljubavne tematike..

al sve u svemu, ajd, nije bilo loše

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj mamaduda prvotno napisa

Mi smo bili, prije koji mjesec...Super, isto ko Malisani, samo manja guzva.

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa

Mi smo bili, prije koji mjesec...Super, isto ko Malisani, samo manja guzva.
    evo ja jučer popodne kupila karte za Zagrepčanke i dečke, cijena je 40 kn
    nadam se da će biti super i da će cure biti zadovoljne

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Koji je to djecji sastav i gdje oni pjevaju???

Karin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

A ima li koji dječji zbor koji ne pjeva na play back. Mene to totalno odbija od Mališana. Stvarno ne kužim koja je poanta zbora ako ne pjevaju u živo. Katastrofa! Pa šarm dječjeg zbora je baš u tome da kikiči pjevaju pa koliko god i fulali, to im nitko ne bi zamjerio.

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Mony prvotno napisa

Ja sam samo čula za njih, nisam ih nikada slušala ( ili jesam ali nisam znala da su to oni :/ )

evo Deaedi je napisala da su oni bili na njihovom koncertu da je bilo super, pa idemo i mi vidjeti, ako djeca pjavaju ne može biti loše

koncert je 22.12. u 10h u Lisinskom, karata još ima i dolje na parteru lijevo i desno

andjelina

Početno

Citiraj Mony prvotno napisa

Mislim da oni pjevaju na Vrbanima, bar su prije pjevali...A oni su snimili onaj lijepi cd Pjevam Andersena s pjesmama iz Andersenovih bajka.I mislim da ih vodi gospodin Slavko Olujić i njegova kćer.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Evo, pustili su u prodaju karte na internetu. I sad mi nije jasno, kako su vec skoro sva mjesta (dobra) rasprodana, ako su karte pustili u prodaju prije pola sata?
    Nisam znala da se mogu kupiti na blagajni, ako nisu i na internetu.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I sad mi nije jasno, kako su vec skoro sva mjesta (dobra) rasprodana, ako su karte pustili u prodaju prije pola sata?
    Pretpostavljam da najbolja mjesta idu roditeljima klinaca iz zbora.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Pa otislo je vec pola dvorane :?

A svaki dan sam par puta gledala kad ce pustiti karte u prodaju...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa vjerojatno su karte podijelili - ista stvar je i sa Zg mališanima.

A npr. koncert Klinaca sa Ribnjaka je istovremeno predstava za Djeda Mraza za djecu zaposlenih u Lisinskom i Zg Filharmoniji - ne znam jel' uopće bilo karata u prodaji za njih.

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Evo, pustili su u prodaju karte na internetu. I sad mi nije jasno, kako su vec skoro sva mjesta (dobra) rasprodana, ako su karte pustili u prodaju prije pola sata?
    Nisam znala da se mogu kupiti na blagajni, ako nisu i na internetu.
    jučer kad sam bila mi je teta na blagajni rekla da su parter sredina, desno i lijevo zakupljeni od organizatora, vjerojatno roditelji, familija, sponzori...
    naša su mjesta parter desno, 1 red, sjedala 1 i 2

očito sam dobro prošla što sam bila tamo prije nego su pustili internet prodaju jer sam mogla birati mjesta

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

na sebe

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

na sebe
    zašto?

pa još uvijek ima dosta mjesta

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moja Fiona se nije baš previše izjašnjavala o kvaliteti koncerta Zagrebačkih mališana, otprilike je rekla da joj je bilo dobro i veselo, ali nije išla u detalje.

Međutim, danas za vrijeme večere je samoinicijativno isfurala monologčinu: "Neki dan kad smo bili na koncertu dječica su jako lijepo pjevala, ali oni veliki... (zabrinuto kima glavicom)... oni veliki nisu lijepo pjevali... Nisu uopće lijepo pjevali, a ni pjesme im nisu bile lijepe... (ozbiljni glasić, glavica ide lijevo-desno)... dječica su tako lijepo pjevala i onda su morala šutit dok su pjevali veliki, a veliki još nisu naučili kako se lijepo pjeva, a to je čudno, jer su veliki i trebali bi znati pjevati..." I tako jedno pet minuta.

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moja Fiona se nije baš previše izjašnjavala o kvaliteti koncerta Zagrebačkih mališana, otprilike je rekla da joj je bilo dobro i veselo, ali nije išla u detalje.

Međutim, danas za vrijeme večere je samoinicijativno isfurala monologčinu: "Neki dan kad smo bili na koncertu dječica su jako lijepo pjevala, ali oni veliki... (zabrinuto kima glavicom)... oni veliki nisu lijepo pjevali... Nisu uopće lijepo pjevali, a ni pjesme im nisu bile lijepe... (ozbiljni glasić, glavica ide lijevo-desno)... dječica su tako lijepo pjevala i onda su morala šutit dok su pjevali veliki, a veliki još nisu naučili kako se lijepo pjeva, a to je čudno, jer su veliki i trebali bi znati pjevati..." I tako jedno pet minuta.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Deaedi, imaš pp. 8)

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ajme, Fiona

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

danas sam na maxtv gledala lanjsku snimku koncerta zg malisana, onu gdje je kocis zec pjevao neku pjesmu ISPOD MARELICE

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne-ne, bez brige dođite, njih više nema , još negdje od proljeća/ljeta.

Sanja, MC, jeste se vi dogovorile za karte, trebam li ja pokušati nabaviti (čini mi se kako je franova teta rekla da imaju još dvije)?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    danas sam na maxtv gledala lanjsku snimku koncerta zg malisana, onu gdje je kocis zec pjevao neku pjesmu ISPOD MARELICE

vjeruj mi kako to nije ništa u usporedbi sa Tinom i Nikšom, te GAZDAAAAMAAAA koji su nas ove godine zabavljali!

hihiihihihihihi ali ne može se reći da neki nisu uživali! zpd-ići, sjećate li se gospođe koja je cijeli koncert poskakivala u redu ispred nas, a gazde su je toliko razgalile da se počela skidati.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tweetica, imaš pp.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tweetica, imaš pp.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Jel kome trebaju karte za Klince ,prodajem
    Dječak mi bolestan

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mi smo bili i izašli nakon četiri pjesme. Lei je bilo preglasno i dosadno :/

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo bili i ostali do kraja, iako je Flora negdje oko polovice koncerta pala i razbila si čelo na pozornicu (naime, Fiona ju je iz samo njoj znanih razloga gurnula :/ ). Uglavnom, malo smo cicali za utjehu i zatim se držali mame, dok je starije dijete plesuckalo ispred pozornice.

Flori je do tog pada koncert bio doživljaj i pol. 8) Čak je imala i hofiranta , jednog malog koji ju je non stop gledao, pokušavao primiti za ručicu i plesati s njom, pa opet milo gledao i tako u krug.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mojoj nećakinji (2. osnovne) je bilo super, a tako i sinu od MM-ovog kolege koji je isto velik, a malci su uglavnom svi htjeli van. Leu nije fascinirao čak niti Ricardo, pa niti to što smo je upoznali sa njim Samo je htjela poklon od Djeda Mraza, a na kraju je i na to zaboravila jer je navalila na grickalice Morala sam joj napuniti plastičnu čašu sa Kviki perecima jer inače nije htjela doma.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Franu i meni je bilo prekrasno.
    Ne znam zapravo zašto pišemo na topicu zagrebačkih mališana, kad su ribnjakovci definitivno zaslužili svoj.
    Naravno najvažnije je bilo što mu je sestrična na pozornici. Jako je ponosan na nju kako lijepo pjeva i to svima govori

Nego zna li netko koliko godina ima ono najmanje djetešce na pozornici. Najmanje među onim malima, tamnoplavima. Ne znam niti jel dječak ili djevojčica

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kakvi su zagrebacki djecaci?
    ivaru sam neki dan nasla u torbi potvrdu da je polozio audiciju i da se moze upisati u zbor ako zeli, ali o samom zboru, gdje su, kako pjevaju, pojma nemam

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    kakvi su zagrebacki djecaci?
    zar i to postoji?
    mislim glupo pitanje, očito je da postoji, ali nikad nisam čula za njih.
    imaju li kakve koncerte?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pojmanemam

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

i mi smo svi bili... bake, tetke, djedovi... strine... ponosni roditelji.... a moja zxuja... zijeva! sjedi na pozornici i broji zjale. ajd barem se nama svidjelo.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

I mi smo bili. Lana je neko vrijeme bila nestrpljiva pa smo zadnjih 4-5 pjesama bile vani, ali zdurali smo, a Lei je bilo ok.
    O kakvom to Djedu Mrazu pričate? Nemojte mi reć da je poslije dolje kod kavane bio Djed mraza? Jer, mi smo sreli jedne poznate koji su nas pitali jel idemo na djeda mraza, ja kažem da ne, mi bili na koncertu. Oni kažu - pa i mi. I tako u brzini otišli. Nisam sklužila da je to poslije koncerta za sve

No, nema veze. Poslije smo bili na predstavi u Maloj sceni i Djed im je poslije predstave dijellio poklone koje smo mi donijeli i to je bilo stvarno lijepo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •