branka, poslije je bio Djed Mraz za djecu radnika Lisinskog i Zg. Filharmonije, tj. ove godine su Klinci sa Ribnjaka bili njihova djedamrazovska priredba, inače bude predstava u Maloj dvorani.
branka, poslije je bio Djed Mraz za djecu radnika Lisinskog i Zg. Filharmonije, tj. ove godine su Klinci sa Ribnjaka bili njihova djedamrazovska priredba, inače bude predstava u Maloj dvorani.
Koliko tvoja žuja ima godina? Vidjela sam da ima stvarno male dječice u zboru, baš me to iznenadilo.mama courage prvotno napisa
sad će 4. ove godine, u rujnu, se inače prijavilo dosta djece između 3,5 do 4 pa su oformili tu malu grupu djece koja je pjevala dvije pjesmice na početku, a ostatak su /jako zainteresiranoMima prvotno napisa
/ sjedili u ćošku na pozornici. po meni su ih trebali izvesti van i kasnije ponovo uključiti u program. doslovno smo brojali minute da završi program, jer ova moja je već bila na rubu živaca.
Zagrepčanke i dečki možda? Imaju koncert 22.12.tweety prvotno napisa
ne
zagrebacki djecaci
imaju i internet stranice ali bez puno info
http://www.zbor-zagrebacki-djecaci.hr/mc2ozboru.htm
ja sam nedavno videl plakat kojim reklamiraju svoj koncert povodom 15 godina postojanja
mislim da se furaju na Bečke dječake
pa gdje su ivara nasli, trebali bi ga na apaurinima drzati![]()
Hvala, Mima, sad mi je lakše![]()
Ovaj vikend idemo na put tako da prodajemo jednu kartu (roditelj + dijete) za Zagrebčanke i dečke sada u subotu u 10h u Lisinskom
mjesto je parter desno, 1 red, sjedalo 2
moja frendica ide sa svojoj curkom tako da ako netko hoće može se naći s njom na ulazu u Lisinski malo prije početka
tel. i ime frendice šaljem na pp
meni samo jasno nije otkud vam ideja da na koncertu mališani samo otvaraju usta i ne pjevaju????? :shock:
ok, mjuza je na playback, nisam sigurna je li matrica ili je i pjesma u pozadini, ali znam da djeca itekako gromoglasno pjevaju, i to iz vlastitog iskustva. ja sam zadnji put nastupala s njima 1994. i tad su nam puštali matricu a mi smo itekako pjevali i imali smo nekoliko mikrofona ispred. e sad, zbilja ne znam kako je danas. ali na današnjem koncertu pjevao je Robert Ugrina pjesmu Šubi Dubi na koju je on oriđiđi pjevao solo 80-ih, kako bi se njegov glas čuo da je playback? i Lana Klingor isto tako je otpjevala Kukavicu.
Uglavnom, ja sam s današnjim koncertom jako zadovoljna. a moje dijete pogotovo.
(jedino su mi grozne one poliesterne uniforme. mi smo nosili pamučne )
Ne znam kako je bilo na jučerašnjem koncertu, ali mi smo našu curku ispisali iz Mališana baš zato jer su na svakom koncertu pjevali na playback. Istina da dječica pjevaju, ali ih taj playback totalno zaguši. Dirigent kaže da moraju na playback zato što nema love da se iznajmi bolja tehnika pa da djeca mogu pjevati uživo.
Mene pogled na tu dječicu uvijek dirne i oči mi zasuze, ali općenito gledano s tim dosadnim paybackom, istom scenografijom i scenarijem, na žalost već su mi doista dosadili, a bogme i mojoj N. tako da smo se jučer digli prije polovice koncerta i otišli!
a moguće, valjda je onda prije bilo više novaca..
nama je sve to još i zanimljivo jer nam je ovo bio prvi koncert (moj prvi u publici :D nakon duuuugo vremena) ali skužila sam da su dijelovi teksta između pjesama ISTI kao prije 15!!! :shock: godina kad smo slavili 15 godina zbora. ja pjevala tad, kao "stari" mališan. i imam tu snimku. IDENTIČNO.
no dobro, oni valjda misle da je dječici to (ovoj manjoj barem) uvijek zanimljivo. a Dinu ćemo upisati ako bude htjela, pa ćemo baš vidjeti.
Nama je bilo izvrsno jer smo bili prvi puta :D
Ali za kraj kočiš zec sa pjesmom "rum, kola, štok..."tu je Miha iskomentirao : ovo mi je glupo,idemo doma....
a dotad je plesao i pljeskao cijelo vrijeme! 8)
Evo mene da malo podignem temu iz prašine. Dakle, vidjela ja da Mališani imaju koncert u u Lisinskom povodom Sv.Nikole, e sad - što mislite, jesu li djevojčice od 14 mj.premalene za takav event? Kakva su vaša iskustva? Inače, obje obožavaju plesati i pjevati - stalno doma imamo neke festivale
I da, karta se kupuje samo za nas odrasle ili?