Stranica 3 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 193

Tema: Marina, Zvonimir i mali Nikola "na putu"

Sanjica avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Mislim stvarno, nemrem vjerovati, "nakon primjedbi nekih korisnika" ...

Netko tko ne vjeruje i ne želi pomoći ljut je i ima primjedbu što sam ja ili xyz uplatila 50,00 kn nekome na račun i riskirala da je taj netko spiskao tu lovu u prvoj birtiji, ali i dala šansu da se s tim MOJIM novcem (ili stvarima) možda netko i stvarno pomaže.

Šta se to ikoga tiče, da mi je znati?

E, pa ja sam isto korisnik foruma i imam primjedbu što osobe kojih se ne tiču humanitarne akcije i nisu zainteresirane pomoći uopće otvaraju takve topike i još imaju obraza davati primjedbe i gurati nos u nečiji račun ili nečiji ormar.

Uvijek kažem: "Ako ne mogu pomoći, neću ni odmoći!"

Na žalost, neki se ne drže tog lijepog pravila, i što je žalosno, takve su osobe čak i jako moćne da se zbog njih uvode nova pravila...

Jako, jako sam ljuta i razočarana!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Prije nego što se topic zaključa ,htjela bih još jednom,od srca,zahvaliti svima koji su pomogli.

Puno ste učinile,drage moje,doprinijele da više života ode nabolje,zauvijek.

Nemam puno vremena danas za pisanje,ako koga bude zanimalo jel Marina rodila i kako je sve prošlo,što se događa s njima općenito i što ima novog...slobodno mi pošaljite pp ili mail i doboti ćete odgovor...sad kad se bebač rodi budem ga poslikala pa ako budete željele dobijete slikice na pp

iskreno hvala

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

A otvoriti topic na "Čestitanjima"?

Sanjica avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Ma još samo fali da nam zabrane čestitanje određenim bebama (baš me zanima kako bi se to selektiralo)?!

ronin, apsolutno očekujemo da otvoriš topik čim Marina rodi!

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

šokirana sam novim pravilima
    mislim da je puno više onih koji imaju primjedbu na nova pravila od onih kojima smetaju humanitarne akcije

ovo je vrlo sramotno za ljudski rod

strašno

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Sanjica prvotno napisa
    Ionako nam ne možete zabraniti da pomažemo nekoga ako to hoćemo, već ćemo naći načina...
    Jako, jako ružno i okrutno!
    Mi nismo pomagale?! Mi nismo davale?!
    ... mi samo ganjamo vas koje pomažete!

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ne razumijem, zaista, zbog čega ovoliko ružnih riječi?!

Zbog čega mislite da Ronin ne smije otvoriti topic na čestitanjima?!

Kako apricot kaže, ispada da mi nikada i nikome nismo pomogle, jako me žalosti što forumaši UVIJEK vide samo jednu stranu...

Sanjica avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Ajde da ne podižemo nepotrebno tenzije - no, kad se već desilo da se netko osjeti prozvanim bilo bi dobro da se to razjasni.

Kao prvo, ja pojma nemam TKO je uveo novo pravilo i isto tako pojma nemam KOJE su se to korisnice foruma bunile zbog humanitarnih akcija pa se zbog njihovog negodovanja uvelo novo pravilo kojim su se iste te humanitarne akcije zabranile.

E, sad je netko tu lud jer ispada da su se bunile one koje su i same pomagale i da su novo pravilo tj. zabranu uvele one koje su i same puno puta učestvovale u humanitarnim akcijama.

U čemu je kvaka? I čemu onda sve ovo, pitam se?

Ja samo želim pratiti na bilo koji način šta se događa s našom Marinom i njenom djecom.

I ak je problem što se netko usudio razmjeniti informacije o doniranim pelenama na tom topicu, mislim.... :?

Šta je onda s forumskom burzom? Pa tamo se isto hrpa stvari daruje, razmjenjuje i potražuje?

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ja samo želim pratiti na bilo koji način šta se događa s našom Marinom i njenom djecom.
    Mailom, ppovim, smsanjem sa Ronin...

Sanjica avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Naravno da znam za sve te opcije (i koristim ih), ali mene zanima zašto je ta priča (i još par njih) postala zabranjena na ovom forumu?

Kome to toliko smeta?

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Naravno da znam za sve te opcije (i koristim ih), ali mene zanima zašto je ta priča (i još par njih) postala zabranjena na ovom forumu?

Kome to toliko smeta?
    iz pravila:
    odlučili smo ukinuti pokretanje humanitarnih akcija na našem forumu
    radi se o SVIM humanitarnim akcijama, zbog čega se izvlači samo ova (ili neka druga)?

Sanjica avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

I dobro, ako baš hoćete, ajmo porazgovarati o tome tko ima pravo zabraniti SVE humanitarne akcije na ovom forumu?

Ja sam korisnik foruma i protivim se zabrani humanitarnih akcija.

Koliko to ima protivnica humanitarnih akcija i neka otvoreno kažu zašto su protiv?

A onda ih ja lijepo mogu pitati da li njih itko išta traži i šta one imaju s tim što ja želim pomoći (ili biti naivna budala)?

Pa valjda imam dovoljno godina da sama preuzmem odgovornost za svoje postupke i odluke?!

I zašto se pravila samo tako donesu, a ne napravi se prije toga anketa s kojom se ispita šta o tome misle aktivni članovi ovog foruma?

U pravom, demokratskom društvu ljudi izlaze na izbore i imaju pravo glasa.

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Forum je vlasnistvo Udruge pa ona prema tome ima pravo na njemu dopustiti ili zabraniti sve ono sto nije u skladu s njezinim ciljevima, vizijom i misijom

humanitarne akcije nisu u aktivnostima djelovanja udruge Roda

obzirom da je nama kao osoblju foruma nemoguce imati sve pod kontrolom i provjeravati radi li se o istinitim podacima o osobama za koje se pokrece akcija ukoliko nesto podje po zlu (kako bi sanjica rekla ako se nekog napravi naivnom budalom) u slucaju tuzbe odgovara udruga bez obzira sto ona nije organizator akcije

dakle, odgovornost nemate vi kao forumasi nego udruga, a to je bitna razlika

pravila nisu donesena samo tako nego u konzultacijama s pravnicima i imaju jako dobru pravnu argumentaciju u pozadini

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Osim gore navedenog, humanitarne akcije prikupljanja na forumu Roda često se u javnosti povežu (proglase) "akcijama Udruge Roda" što ne želimo.

bfamily avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ma zar vi ne kužite da su te akcije humane pa tako i Roda jer ih je poticala.
    Mislim da se trebate zapitate kakvu to poruku Roda sada daje kad više ne želi niti podržati akcije a kamoli sudjelovati u njima.

Mislim da je to i više nego sramotno.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Mislim da je RODA već odavno dokazala svoju humanost, a ostalo su Pujica i Maja tako lijepo objasnile da je svaki komentar suvišan.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj bfamily prvotno napisa
    Ma zar vi ne kužite da su te akcije humane pa tako i Roda jer ih je poticala.
    Mislim da se trebate zapitate kakvu to poruku Roda sada daje kad više ne želi niti podržati akcije a kamoli sudjelovati u njima.

Mislim da je to i više nego sramotno.
    naravno da su akcije humane - svaka akcija je humana, ali Roda nije humanitarna udruga i pravno se ne moze baviti time

nigdje nismo rekli da necemo vise podrzavati akcije ni sudjelovati u njima, nego smo naglasili da se radi o akcijama pojedinaca - za akcije drugih udruga ili one iz medija nas pdf je jos uvijek ovdje (da smo htjele bit nehumani kako ti kazes onda bi valjda izbrisale cijeli ovaj pdf?!)

Sanjica avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Hvala, pujice, na trudu da objasniš i argumentiraš o čemu se radi.

No, meni su svi ti izgovori malo prozirni i tek se sad osjećam kao naivna budala.
    Strah od tužbe je prilično neutemeljen i vrlo lako se od njega ograditi, samo se uvede pravilo da je svako učestvovanje u humanitarnoj akciji na vlastitu odgovornost i da Udruga nema ništa s tim.

No, najiskrenije, nemam volje više ići dalje (na to i računate), zahvaljujem se Bogu da ste s ovim pravilima započele poslije akcije za Marinu pa smo ipak uspjeli spasiti i promijeniti život njenoj djeci, ali i drugim ljudima u njenoj blizini (npr. teta Danica).

Za sve ostale priče koje na ovom forumu nikada neće biti ispričane .

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

meni je malo bed jer se akcije kao sto je konkretno ova od ronin ne oglasavaju nigdje, sumnjam da ronin ima sajt na koji bi mogla uploadati obavijest o ovakvoj vrsti akcije, ovo je bila cista slucajnost a opet mi se cini da smo bas puno pomogli osobi koja je stvarno ostala bez igdje icega, sa groznom i tragicnom zivotnom pricom, a da nije bilo ronin sumnjam da bi vijest o toj curi dospjela u ikakav medij. hm. sta napraviti u takvim situacijama, ima li tko od osoblja kakav prijedlog?

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj pujica prvotno napisa
    (da smo htjele bit nehumani kako ti kazes onda bi valjda izbrisale cijeli ovaj pdf?!)
    pujice - nema veze s tobom osobno...

ali nakon nekih događanja u zadnje vrijeme - ni to me ne bi čudilo...

btw - meni je odbijeno otključavanje topika za objavu finala naše akcije (koji se odvio danas)... obrazloženje akcije je dala PRAVNICA - ČLANICA UDRUGE...

prema tome - obrazloženja koja su ovdje napisana - ne stoje.

Forum je vlasnistvo Udruge pa ona prema tome ima pravo na njemu dopustiti ili zabraniti sve ono sto nije u skladu s njezinim ciljevima, vizijom i misijom
    a sad mi reci - kakve veze imaju npr. montinjak i grudnjak s ciljevima i vizijom? :?

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Strah od tužbe je prilično neutemeljen i vrlo lako se od njega ograditi, samo se uvede pravilo da je svako učestvovanje u humanitarnoj akciji na vlastitu odgovornost i da Udruga nema ništa s tim.
    nazalost, disclaimer bilo kakve vrste nas ipak ne oslobadja od pravne odgovornosti

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj pujica prvotno napisa
    nazalost, disclaimer bilo kakve vrste nas ipak ne oslobadja od pravne odgovornosti
    gle - ja sam skupljala lovu prek iskonovog foruma. i svi su to znali. i svi su znali kam lova ide, koje dijete je što dobilo. izvještaji su bili TRANSPARENTNI, a davani su preko besplatne mail adrese... čak nije bila ni registrirana. jedina stvar koju sam zamolila od iskona - bila je da ostave taj podforum da preko njega organiziramo akcije. tad su me vidjeli, a onda možda godišnje jednom...

usput sam "skupila" i pravi novi auto na tom istom forumu (iako se nikad nisam u njemu vozila )... animirala sam desetke i desetke i desetke ljudi da se uključe u humanitarni rad...

i NIKAD nisam od PODUZEĆA iskon - dobila nikakvo upozorenje, niti je bilo što traženo u vidu izjava, formulara, itd..... u pravilima je pisalo da se ograđuju od xxx stvari koje se događaju na forumu, a ja sam pravila prihvatila.

btw - ja nikad nisam čula da je netko nastupio u humanitarnoj akciji koju je sam pokrenuo - predstavljajući ju kao rodinu akciju... imaš ti neki konkretan primjer?

Gost 1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Gost 1:
    "Druge udruge i pojedinci u akciji" ciljani je namjenski pdf gdje forumaši na razne načine, po saznanju o potrebi, pokušavaju pomoći bilo savjetom, korisnom informacijom ili materijalno.
    Pravila spomenuta na ovom topicu odnose se upravo na pdf "Druge udruge i pojedinci u akciji" tj. vrijede za javno na forumu objavljene akcije financijske i druge materijalne pomoći u slučaju ako su namijenjene fizičkim osobama, uz posebne mjere zaštite maloljetnika.
    Pravila su postavljena radi dva osnovna, vrlo bitna razloga
    1. zaštita maloljetnih osoba (u smislu zaštite identiteta i zaštite od moguće manipulacije)
    2. zaštita korisnika foruma od zloporabe (zato je i zabranjeno sakupljanje novca i objava žiro računa na forumu)
    Svrha pravila dakle nije zabrana radi zabrane, već kontrola dobrotvornih akcija prikupljanja materijalnih dobara za fizičke osobe, koju je bilo nužno uvesti zbog velikog broja forumaša nepoznatog identiteta koji su takve akcije pokretali.

Pdf „Škole“, namijenjen je problemima u školi, a ne dobrotvornim akcijama,tj. nitko na ovaj pdf ne dolazi sudjelovati u dobrotvornim akcijama, tako da mogućnosti zloporabe praktično nema.

Topic „Nisu sva djeca jednaka..“ odnosi se na sumnju u diskriminaciju po nacionalnoj osnovi prema skupini djece.
    Ne ulazeći u to radi li se o diskriminaciji ili ne, ostaje činjenica da 33 učenika jedne male područne škole zbog, u najmanju ruku, čisto administrativnih razloga, nisu dobili božićne poklone.

Potpuno spontano dvije forumašice-Sorcie (koja piše da će, ako treba, sama kupiti 30 čokoladica) i Anjica (zaposlenica u toj školi) kroz raspravu na forumu dolaze na ideju pomoći školi, a nekolicina sudionika u raspravi na forumu se priključila.
    Daljnja komunikacija nastavljena je mailom.

Ovo nije pomoć maloljetnim fizičkim osobama, već donacija školi, koja je uostalom donaciju i tražila od općine Nijemci, ali dobila odbijenicu.

O tome je izvijestila zaposlenica škole, potpuno upućena u problem, čiji je identitet poznat udruzi „Roda“, kao i identitet forumašice Sorcie koja je preuzela obavezu prikupljanja sredstava, i to ne na svoju inicijativu, već na zamolbu uskog kruga forumašica koje su se slučajno našle na raspravi na ovom topicu i koje su, osim načelne rasprave, jednostavno željele poduzeti nešto da i ta djeca dobiju poklne.

Javnog poziva na sudjelovanje u akciji (niti posredno ili neposredno) prikupljanja financijske pomoći fizičkim osobama i objave žiro računa nije bilo, niti je bilo takve namjere.

Radi se o donaciji pravnoj osobi (po saznanju dobivenom od osobe udruzi poznatog identiteta), na izričit zahtjev manjeg broja forumašica koje su željele sudjelovati i našle modus kako to izvesti, tako da svaka sumnja u zloporabu (a to je svrha zbog koje su pravila postavljena) otpada.
    Evo, obzirom da se Sorcie poziva na moje pojašnjenje, lijepim ga ovdje gdje se vodi rasprava o opravdanosti odluke ukidanja ovog PDF-a.
    Ovo pojašnjenje odnosilo se na akciju pod nazivom "nisu sva djeca jednaka", jer je akcija slučajno pokrivala sve potrebne zahtjeve po tada važećim pravilima pdf-a "Udruge i drugi pojedinci u akciji".

Na žalost, često nije tako, a Rodu zakonske odgovornosti ne oslobađa nikakav disclaimer.

Jednako kao što hotel može napisati da ne odgovara za izgubljene stvari. Može pisati što hoće, ali odgovara.

Naše osoblje nisu profesionalci, to svi znamo.
    Za prikupljanje svih potrebnih podataka o autentičnosti i opravdanosti pojedine akcije, i na kraju za njezino odobrenje, (dodatno još uz poštovanje propisa o zaštiti osobnih podataka, maloljetnika, pravu na pristup informacijama itd...) jednostavno je potrebno previše vremena.
    O odgovornosti (mislim pri tome i na materijalnu odgovornost) osoblja da se i ne govori.

U ovom trenutku jednostavno nemamo kapaciteta za pokrivanje svih pravnih aspekata takve aktivnosti.

O ostalome neću pisati, jer su cure već sve rekle.

No, sigurno će Sorcie, Anjica, Pliska i ostale cure i dogodine u predbožićno vrijeme dobiti hrpu pp-ova i mailova, jer svi u srcima nosimo slike sretnih dječjih lica

apricot:
    sanja, imamo mailove, pronaći ćemo način...
    sudjelovale smo u akcijama i puno prije interneta.
    tko hoće - pronađe način.
    tko neće - pronađe izgovor.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Gost 1, ti si ...

ipak...

činjenica je - da su pravila ispoštivana, moja obrazloženja obrisana, a rasprava zaključana i prije donošenja novih pravila.

kome je to trebalo?

bit pomaganja (i davanja informacija) nije u razmjeni mailova i pp-ova - već u dostupnosti informacije, i ljudima koji to čitaju. pa mogu pitati kako najbolje pomoći. dati svoje prijedloge, ukazati na eventualne probleme, nelogičnosti, razriješiti sumnje, i slično...

što bi meni značilo da je snježana štefok dobila mail da studentici treba stipendija - a nije to objavila u večernjaku????

ovako sam saznala, i curi osigurala godinu dana stipendije...

btw - mene zanima - čemu disclaimer - ako ničem ne služi? kakva je konkretna odgovornost udruge i osoblja (s pravne strane) - ukoliko se udruga unaprijed ograđuje od takvih akcija?

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

sorciere, molim te da prestaneš razvlačiti svoju priču po forumu. pravila nisu ispoštivana, a to ti je više puta objašnjeno mailom. ni sto tužnih smajlića neće to promijeniti.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    sorciere, molim te da prestaneš razvlačiti svoju priču po forumu. pravila nisu ispoštivana, a to ti je više puta objašnjeno mailom. ni sto tužnih smajlića neće to promijeniti.
    da, dosta o tome.

jer je akcija slučajno pokrivala sve potrebne zahtjeve po tada važećim pravilima pdf-a "Udruge i drugi pojedinci u akciji"
    a sad mi pliz odgovori na ovo (jer me to jako zanima):

čemu disclaimer - ako ničem ne služi? kakva je konkretna odgovornost udruge i osoblja (s pravne strane) - ukoliko se udruga unaprijed ograđuje od takvih akcija?

Gost 1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Sorcie, akcija je pokrivala zahtjeve, no počela je prije nego je odobrena i nije se odvijala na pdf-u koji je tome namijenjen.
    Zbog potrebne brzine djelovanja (jer bi se u protivnom izgubila svrha), posebno zahvaljujući tvom angažmanu nastavili smo-epilog znamo:djeca su na vrijeme dobila paketiće i sve je prošlo da bolje nije moglo!

Prema Zakonu o obveznim odnosima, Zakonu o medijima, Zakonu o elektroničkim medijima, Zakonu o javnom informiranju, Zakonu o pravu na pristup informacijama odgovaramo za točnost podataka i moguću nastalu štetu.

Istina je da su takve moguće tužbe kod nas u praksi iznimno rijetke, kao i npr. tužbe za nesavjesno liječenje, no praksa pokazuje da ubuduće neće više tako biti.

Veliki izdavači unaprijed planiraju sredstva za tu mogućnost, jer su svjesni rizika, no mi takvih sredstava nemamo.

Gost 1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

E da, čemu disclaimer...

Ničemu!

Disclaimerima se imaju praksu služiti svi sudionici pravnih odnosa, ne bi li tako posredno sugerirali potencijalnom tužitelju da odustane od tužbe, insinuirajući pri tome da će izgubiti parnicu, jer, eto, postoji disclaimer koji ih oslobađa svake krivnje.

Nije tako, u zakonima ne postoji članak koji odgovorne oslobađa krivnje ako su se oni ogradili, jer bi to dovelo do urušavanja pravnog sistema.

Npr. hotel stavi disclaimer "za izgubljene stvari ne odgovaramo"
    Banka: "za pronevjere osoblja ne odgovaramo"
    Pijani muž: "za svoje postupke ne odgovaram"...

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Gost je to tako dobro sve opisala

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj ronin prvotno napisa
    Citiraj apricot prvotno napisa
    mislim da na ovom topicu ronin može izvještavati kako napreduje akcija, ali, prema pravilima, Roda više ne dopušta prikupljanje novca putem ovoga Foruma.
    mislim da je ovo u redu,a ja ću vas redovito izvještavati kako su.

jesam li nešto propustila? Zašto se sad ključa ovaj topic?!?

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pogledaj pravila ovog podforuma

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ma kužim ja pravila, samo sam shvatila da je ovaj topic mjesto gdje ronin može zainteresirane forumašice obavještavati kako živi djevojka u čiju su se priču uključile i čija ju sudbina zanima, a ne topic za skupljanje love... dakle ne kužim u čemu je problem?

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Joe prvotno napisa
    ma kužim ja pravila, samo sam shvatila da je ovaj topic mjesto gdje ronin može zainteresirane forumašice obavještavati kako živi djevojka u čiju su se priču uključile i čija ju sudbina zanima, a ne topic za skupljanje love... dakle ne kužim u čemu je problem?
    Pa zar se to ne može preko pp ili neke mejling liste?

Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj Joe prvotno napisa
    također i mene ovo zanima!?
    jer ako se može pisati na sto stranica o sniženjima po centrima, kupovini po H&M-ovima, iskustvima sa Mullerom, Božićnim ukrasima.... da ne spominjem sve topice koji nemaju nikakve veze ni sa R, a kamo li sa RODOM, onda zašto ne bi ostavili ovo gdje se javno govori što se događa sa 3 duše kojima su FORUMAŠICE RODE pomogle u životu (prije donošenja pravila)??

ja osobno ne vidim ništa sporno u tome, i zašto bi se pp-alo ili mailalo??

zamislite kad bi sad svak svakome slao pp-ove:"dal si rodila?", "dal je bio popust u nju jorkeru?", "daj mi savjet, jesam grudnjak trebala zakopčati sa prednje ili zadnje strane?", "imam dobre cipele, trebam ih pokloniti nekome, znaš koga?", "jel imaš viška interšparovih naljepnica-jako mi se sviđa onaj neseser pa mi trebaju naljepnice!?" ..... čemu onda forum.

davnih dana se sječam kada je metla radila 100 na sat, nije bilo dozvoljeno ništa na kamo s ovim osim sa temama o roditeljstvu. prašilo se na sve strane, al ako se sada može pisati o svemu i svačemu na drugim topicima, onda ne vidim ama baš nikakve potrebe zatvarati i ovaj topic.

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja baš volim ovakve privatno pokrenute akcije za pomoć nekome. Ne mogu svi svoju potrebu oglasiti u novinama pa da im se jave dobri sponzori. Ovako je jedan čovjek uočio muke i potrebe svog bližnjeg, i učinio nešto da mu pomogne. I zahvaljujući ovom forumu dao priliku i drugima da to učine.

I da ja, recimo, vidim tako nekoga kome treba pomoć, kako bih i druge obavijestila o tome? S ovog foruma osobno poznam možda niti desetak ljudi, neke sam vidjela samo jednom, pp-ala sam se s njih možda dvadesetak, i ako ću se ograničiti da mailam i pp-am samo njih slabog će ta akcija biti efekta. Ili da nasumice odabirem nickove ljudi s kojima nikada komunicirala nisam?

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Gost 1, hvala...

Sanjica avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Da, cure, baš tako:

Ako se ovaj topic mora zaključati jer na njemu ne smijemo pratiti zbivanja o Marini i njenoj djeci, onda treba pozaključavati više od pola foruma...

Onaj prvi gdje smo skupljali lovu ste već zaključale, ovaj je bio otvoren uz dogovor da nema sakupljanja novaca, samo ćemo pratiti njihovu priču.

I na to imamo puno pravo!

Nije mi teško poslati pp ili mail, ali ZAŠTO bi? Imam pravo ovdje pisati o kome god hoću ako time nikoga ne vrijeđam i ako se tiče roditeljstva (da ne naglašavam tolike teme koje nemaju veze s roditeljstvom pa se i o njima piše - i neka se piše)...

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Možda najbolje da se zaključa svaka tema koja nije usko povezana uz dojenje, porod, autosjedalice i porodiljne naknade jer jedino to se tiče udruge a svako malo iskoči novo pravilo koje ne idu u korist korisnicima foruma i nikome nije jasno otkud takve gluposti.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

hvala, ovako konstruktivan i pristojno formuliran prijedlog ćemo svakako uzeti u razmatranje.

Sanjica avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa
    Možda najbolje da se zaključa svaka tema koja nije usko povezana uz dojenje, porod, autosjedalice i porodiljne naknade jer jedino to se tiče udruge a svako malo iskoči novo pravilo koje ne idu u korist korisnicima foruma i nikome nije jasno otkud takve gluposti.
    Da, kao ideja nije loše. No, takva forma foruma foruma bila bi ipak malo preograničavajuća obzirom da se ovdje formiraju i prava prijateljstva i tako je ugodno nekad malo "poćakulati" i o drugim temama koje vesele naš ženski rod (a navuče se ponekad i poneki muški pripadnik).

Kao drugo, pitam se tko bi to uspio sve iskontrolirati? Pa, i ove humanitarne akcije ukinute su, između ostalog, zbog prevelikog opsega posla oko toga...

Kao treće, ako zaista želimo pisati o Marini i njenoj djeci uvijek možemo vješto otvarati teme koje će se ticati njenog poroda, dojenja, kakice malog Nikole, problema kad počne s platnenim pelenama... I opet ćemo se uklopiti i u takva pravila, zar ne?

I onda se opet, ustvari, vraćamo na početak. I kad zbrojimo plus i minus
    ne možemo se ne zapitati kome sve to treba? :?

lukava puščica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Da, cure, baš tako:

Ako se ovaj topic mora zaključati jer na njemu ne smijemo pratiti zbivanja o Marini i njenoj djeci, onda treba pozaključavati više od pola foruma...
    ovo je ziva istina, tema koje nemaju veze s udrugom je valjda 10:1
    a i one koje se direktno ticu katkad vrlo lako odu svojim tokom.

zato dajem svoj glas za opstanak teme kojoj je svrha izvjestaj sto se s malom obitelji dogadja!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

malo sam u žurbi,no samo da vam javim lijepu vijest,
    rođen je mali Nikola
    beba je teška 4200,dug 53 cm

porod je prošao brzo i relativno lagano(i prvi je uostalom bio takav)
    mama i beba su dobro...a meni je drage moje nekako pao kamen sa srca,samo neka je sve u redu

javiti ću vam se s više detalja kad uhvatim malo vremena(i sredim emocije,naravno )

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

:D

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

DOBRODOŠAO MALI NIKOLA!!!!

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

dobrodošao Nikola

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

iii, pa i nije bas mali

dobrodosao Nikola!

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Baš mi je drago da je sve prošlo dobro! :D

DOBRODOŠAO NAM NIKOLA!!!!!!!!!!!

Pozdrav tebi ronin, te marini i njenim dečkićma!

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •