-
bolovi u doljnjem dijelu trbuha..........
Evo prvi put pisem na ovom forumu ali imam jedno pitanje posto sam prvorotkinja i do sada se nisam nikada susretala s tim,pa bi voljela znati malo vise..........
Imam od jucer neke grceve u dijelu ispod grudi znaci malo ispod zeludca i jake grceve u doljnjem dijelu trbuha,inace sad sam u 32 tjednu trudnoce pa me zanimal dali je to mozda nesto opasno ili je vec bilo kod nekih takvog slucaja?????
-
-
Koliko često ti se javljaju?
Ritmično?
Nekoliko puta dnevno?
Mogle bi biti BH-kontrakcije (kontrakcije kojima tijelo vježba buduće trudove), možda si previše hodala ovih dana?
-
pak javljaju se dosta cesto, ali opet zna biti dosta veliki razmak,pa sad me zannimal dali treba postojati neka panika ili????????? :? :? :?
-
Ja sam imala BH kontr od 21 tj.Od 30 tj su mi bile češće i sve jače,to je više stezanje donjeg djela trbuha pa prema leđima,znači priprema maternice za trudove.Kod prve trudnoće to nisam imala i rodila sam na termin dok sada kod druge sam imala češće i jače,ćak sam se bojala,eto rodila u 37tj dal zbog tih čestih stezanja,neznam.Ako ti se javlja često otiđi kod doca
ja sam u 35.tjednu i meni se pred neki dan javio kao neki grč baš ispod grudi, kao da ne mogu disati, to me ulovilo u spavanju pa kad sam sjela bilo je lakše, mislim da je to zbog položaja bebe!A u donjem dijelu trbuha, ako nisu kontrakcije, možda su ti crijeva, ja osobno jedem jako malo u zadnje vrijeme jer me jako bole crijeva i pritišće me na kosti u zdjelici!
-
-
... ja sam imal BH kontrakcije od 18 tjedna, ali i učestale i grozne probleme sa probavom pa me probadalo i tiskalo u svaka doba, sa svake strane i svakakvim intenzitetima. Kad bi me uhvatila panika najbolje bi me smirio posjet liječniku koji bi utvrdio da je s bebom sve ok.
-
ja sam cijelu trudnoću imala bolove (slične menstrualnim) u donjem dijelu trbuha, po potrebi sam bila normabel i sve ok, bez brige budi
ali svakako to napomeni svojoj dok.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma