Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 54 od 54

Tema: Topic za bivše jednokratulje:-)

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja ih imam toliko i stvarno mi je knap...zapravo imam i 5 korištenih Kamarisa i veliki su mi za novorođenče i puno tvrđi pa ih često preskačem. Na poklon sam dobila paket Pampersica pa sam ih oblačila nekoliko, al sve skupa valjda 10ak otkad se Luka rodio, svaki put sam ga presvlačila kompletnog jer su propustila. ME su mi nenadmašne. Trebam malo na burzicu kupit drugih i koju Rodinu pusu, da imam šarenila

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Bože, da se vratim na temu, sa Damirom sam preko godinu dana koristila jednokratne i onda imala 5 platnenih. I rado sam ih stavljala, i uz njih se odvikao od pelena. Nagovorila sam se ko od šale čitajuć rodine stranice i uz preporuku moje prijateljice. Za Luku nisam htjela ništa manje od platnenih. Zapravo htjela bih za njega ništa (čitaj: bezpelenaštvo)!

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mi smo imali jednu fazu kad smo koristili povremeno jednokratne, nesto zbog cestih putovanja, nesto zbog toga sto je valjda bilo neko cudno razdoblje u kojem su dorianu bile pelene ili velike ili male pa su stalno curile i tako jos sto razloga.

a za noc su nam do nedavno platnene bile nemoguce. i onda sam skuzila i zasto! ja sam stavljala obicno neke glomaznije pelene i te bi uvijek nekako izasle van iz gacica jer su bile i dosta visoke. sada stavljam samo pelene niskog struka za noc, a ako i stavljam neke one size metnem ih na manju velicinu nego prije i dobro je.

mm je po difoltu kupio jedan paket libera nedavno, ali jos stoji neotvoren. planiram ga nekom poklonit
    cak je i mm prestao stavljati libero za setnju :D
    jest da se ponekad jos zezne u kombinacijama, ali nema veze. sad mu ja obavezno ostavim pelene kad negdje idem (pelene u zastitne pomecem, a uloske u pocketice). prije kad smo bili full time na platnenima nije bilo toliko zbrke, prvo jer smo puno koristili tetre, a drugo nismo imali toliki broj pelena pa nije moglo doci do zabune

bas mi je zao za svaku jednokratnu koju sam koristila!

vitekova mamuška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Evo i mi se polako pridružujemo platnenašima 8)
    Vito je u jednokratnim, jednom smo probali platnene, ali je dobio grozan osip pa smo odustali. Sada Jan ima 3 mjeseca i odlučila sam probati s platnenima, nadam se da će ih Jan bolje podnositi

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •