Čudna neka biljka ta tvoja prijateljica. Gdje ona radi kad je njoj kompjuter strano tijelo?
Grozno je kada nama bliski ljudi, bilo prijatelji ili obitelj, ne pružaju podršku i smatraju forumašenje komunikacijom sa strojevima i neznancima koje nikada nećemo upoznati.
Dakle ja sam se preporodila od kad sam otkrila Rode jer sam našla mjesto gdje žene sa istim problemom kao mojim dijele savijete, razmjenjuju iskustva, pružaju podršku i što je najvažnije ZNAJU O ČEMU JA PRIČAM.
Imam jednog člana obitelji koji smatra da sam previše opterećena sa forumom i da će mi možda prije uspjeti ako napravim odmak od foruma i ljudi sa istim problemom, ali ja to kategorički pobijam jer meni je forum donio samo dobro. Rasteretio me moje muke na način da je podijelim sa ostalima koji tu muku shvaćaju. Kako da me shvati žena (bez obzira što mi je dobra prijateljica ili rođakinja) ako je dijete dobila bez muke po doktorima.
A što se tiče upoznavanja ljudi sa foruma presretna sam što je to već poveći krug forumašica koje smo se upoznale (zagrebačke kavice) i čujemo se i privatno i toliko su mi bliske da imam osjećaj da ih poznam cijeli svoj život. Naravno drage su mi i sve one koje poznajem samo po nickovima.
Što se tiče svađe oko kompa tu nemam problema jer ih imam 2 + laptop sa bežičnim internetom koji mi je mužić kupio da sad kad imam strganu nogu mogu iz kreveta surfati po forumimaa dobro će i njemu doći.