Nova sam u održavanju kućanstvai imamo kutnu garnituru od microfibre poprilično nezahvalne boje (svaka mrvica se vidi) pa me zanima mogu li se i na koliko stupnjeva prat navlake za jastuke? i kako se održava onaj sjedeći dio koji se ne može skidat?
Nova sam u održavanju kućanstvai imamo kutnu garnituru od microfibre poprilično nezahvalne boje (svaka mrvica se vidi) pa me zanima mogu li se i na koliko stupnjeva prat navlake za jastuke? i kako se održava onaj sjedeći dio koji se ne može skidat?
Čistom vodom i čarobnom krpicom.zure prvotno napisa
Imamo klinca od 16 mjeseci i garnitura je besprijekorno čista.
Jastuke nisam, niti imam namjeru prati.
MBee![]()
za sitna čišćenja-čarobna krpa+voda
za generalku- dobro je prebrišem sa vanishem za tapicirani namještaj i onda sve prođem sa zepterovim tuttojebbom usisivačem/parnim čistačem, bude ko nova
hvala vam na brzim odgovorima![]()
iman i ja zepterov usisivač pa ću napravit generalku jer nam brzo dolazi beba pa bi tila da sve bude čisto.
MBee odlična stranica.
ja san već tila one navlake od jastuka (bez unutrašnjeg punjena) ubacit u mašinu na ručno pranje s nekim laganim detrgentom al ko zna šta bi ispalo.
ja ne želim rtiskirati jer, ako od pranja posvijetle, bit će različite boje od sjedećeg dijela...ionako, kad dođe bebica, bit će pranja koliko želišzure prvotno napisa
, pa nek bar budu "ujednačeno prljave" ili pak "ujednačeno čiste"
![]()
kad dođe beba vjerojatno će bit ujednačeno prljave![]()
ovaj vikend će bit mala akcija čišćenja pa vam javim kako moja garnitura.![]()
Zanima me da li je netko probao one sprejeve za mikrofibru.
Ima ih za kupiti u salonima namještaja i koliko se sjećam, cijena je cca 100 kn.
čarobna krpica ti je krpicane znan od kojeg je materijala al je neki nježni i glatki imaš ih u dm-a. ja iman 2 od vilede, i 2 neke skuplje, ne znan čije su, i nisan primjetila razliku. meni su super i za prašinu i za kuhinju i wc i skupljaju ti prašinu a ne praše okolo, mislim da im je to glavna svrha.