Probam to danas organizirati (MM, svekar..) pa javim. Al mislim da neće biti problema.
Probam to danas organizirati (MM, svekar..) pa javim. Al mislim da neće biti problema.
Apri, Sanja![]()
Vidiš ti šta su ti naši Umažani dobrog srcaI prijevoz nam je besplatan. Mora da si ga dobro šarmirala Apri.
Moja šogorica i ostatak i djelatnici dućana u kojem radi bi nekako sudjelovali u svemu ovome pa sam im rekla da slože paket pun slatkiša,jel to ok?
Romina imaš pp![]()
Pliska...poslala si mi pp..ali ne znam veličine djece, ako bi recimo trenerku...ima li još tko slobodan...
Ovako, jučer me nazvala jedna dobra duša koja svake godine sudjeluje i "pokupila" je svu djecu što su ostala osim jednog dečka koji bi mobitel.
Tako da, tko želi sudjelovati, može poslati potrošni materijal: kozmetika, slatkiši, školski pribor, stvari za bebe...
Ostali su nam još šestero koji su u stambenoj i imaju između 18 i 21 g. ali oni bi najradije đeparac pa ću ja s njima to nekako rješiti![]()
E još nešto sam zaboravila napomenuti, napišite na pakete ime djeteta za koje je paket jer inaće ću se ja izgubiti među svim paketima. Ako stavite u ukrasne vrećice, zatvorite ih klamaricom ili selotejpom da nebi šta ispalo i isto napišite ime.
Ne trebate ih zamotavati ako vam se neda, to ću ja kad stignu![]()
MM rekao da će organizirati prijevoz.
Tokom dana javim svoje kontakt podatke svima koji su mi poslali pp.![]()
sanjo, ajde meni na mail iz profila, molim te...
dobivam jako puno pp, pa se bojim da ne iscuri.
ti si u Novom Zagrebu negdje, jelda?
Nekad bila. Sad smo u Savskoj. Imaš mail.apricot prvotno napisa
![]()
Aj neka se ja ubacim...imam mob za dečka posljednjeg..kako mu je ime i kuda da to šaljem... :? Pliska..čekam tvoj pp... :D
pliska ja sam im mislila poslati neke sitnice (slatkiše, stvari za školu i sl. ) pa me zanima da li i takve pakete šaljem tebi ili direktno njima u dom?
Paketi od Poslid i mene putuju danas za Zg.
Sanja74 hvala ti puno :D :D
Paket od bzare i mene šaljem sutra....![]()
![]()
naš paket stiže sanji u ponedjeljak
pa zar se nismo jučer dogovorile?!
u ponedjeljak ga kupim kod tebe i mamme san, ubacujem još neke dijelove, idem u TL na zamotavanje i nosim Sanji.
Šta se čudiš?![]()
alexandra i ja smo kupile poklon i još samo čekamo slatkiše...do 15-og imamo vremena jel tak?
I ja sam bila jučer u kupovini, ali nisam još gotova. Imam vremena do 15.tog![]()
nikolina29 pošalji slobodno meni. Ja idem tamo sa kombijem pa imam puuuuuuuuuno mjestaPošaljem ti podatke na pp ako ih još nisi dobila
Neznam više kome sam sve dala moju adresu.
pliska nemam adresu, molim te pošalji mi na pp![]()
Paket stigao i spremljen na sigurno!Adrijana prvotno napisa
![]()
K. mi je jučer imala rođendan, pa smo svi skupa u gužvi oko proslave.
Ako hoćeš slati zajedničkom pošiljkom iz Zg, ona kreće put Umaga 13.12.Romina prvotno napisa
Ili sama pošalješ poštom da u Umag stigne do 15.12.
Molba:
ovih dana me bezbroj ljudi zove na mob. Između ostalog:
- tražim bebisitericu, pa mi je mob na "moj posao"
- kćer mi slavi rođendan, pa imamo više proslava
- ova akcija
Uz to mi je i velika gužva na poslu, pa se ne mogu uvijek javiti.
Ako netko zove zbog ove akcije, a ja se ne javim nek mi pošalje sms i odgovorim mu čim stignem.![]()
Da li možda taj bus koji ide iz Zagreba za Umag prolazi kroz Pulu, pa da i ja samo dodam svoj paketić?
bit će do 13. kod tebe da ode s ostalim paketimasanja74 prvotno napisa
Pliska...javi mi molim te kada ti stigne paket iz Požege!! Poslan u subotu..![]()
Stigo danas :D Ja nemogu vjerovati da si ga poslala u subotu i da je već danas kod mene :shock: Mora da su se u pošti uplašili zadnji put kad sam digla buku i galamuzelimo_bebu prvotno napisa
![]()
pokloni zapakirani, čestitka napisana...
neka putuje sretno![]()
se mora predati do 12.12. ili može još 13. dopodne, malo sam u zeitnottu
aleksandra70vanja prvotno napisa
hmmm.. nešto ga "popapalo"![]()
dogovorim s Pliskom i javim sutra.
Pokloni se mogu predati u Zg zaključno s ovim petkom.
Zagrebački paketi kreću u subotu, 15.12. u 15:15 i samo tada ćemo imati osiguran beplatan prijevoz do Umaga.
Do tada ih svakako treba dobaciti sanji74, a ako vam to ne odgovara, donesite sami na AK, ali na taj bus.
Bus ne ide preko Pule, netko je pitao.
ovo je još bolje, stanujem skoro pa preko puta AK
da ne moram u grad i da ne gnjavim Sanju74
hvala apricot
eto vidiš :D
jesam, al ga još nismo pogledali![]()
podsjećam da zagrebački paketi kreću sutra s Autobusnog Kolodvora (bus za Umag) u 15:15.
Tko nije dostavio sanji74, neka sam donese na AK.
Angažirala sam brata i tatu da idu po pakete jer mene, vjerovale ili ne, hvata nekakva gripa. Kod nas bura dere kao nikada pa će dečki umjesto mene to obaviti.
Javim čim stignu paketi :D
Paketi su stigli :D E sada definitivno više nemogu do prozora u dnevnom boravku![]()
Hvala cure![]()
Pliska, možeš li poslikati tu šarenu gomilicu?