Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 58 od 58

Tema: omega 3

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj tanja1230 prvotno napisa

Znam da se ne prodaju u ljekarnama već nešto kao MLM ( :? ). Kod nas je registrirana firma calfit d.o.o., imaju svoje savjetovalište (baš liječnike) u Zgb-u, a znam da i neki liječnici opće prakse i ginekolozi preporučuju baš njihove vitamine.
    Čuj, ne znam kaj da ti velim... Ja sam ti inače veliki protivnik svega kaj se prodaje na principu MLM, ali neki hvale određene proizvode tako da se ne bih miješala. Raspitat ću se pa ću ti javiti ako nešto saznam. Ako ti je te preparate preporučio ginekolog onda mislim da se ne moraš brinuti.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mim prvotno napisa
    Citiraj TeddyBearz prvotno napisa
    Ima Twinlab i neki multivitaminski preparat? Nekako mi je prisjeo onaj NW ABC+ koji sad uzimam nakon ovdje pročitanog.
    Ja sam ovo proljeće napravila kuru s njihovim Dualtabs, ali to je stvarno jaka vitaminsko-mineralna formula tako da, ako si trudnica ili dojilja, razmisli. Sastav na pamet ne znam, bočicu sam bacila.
    Ima krasna Twinlabova linija Ultra Harvest i jedan preparat tražim već neko vrijeme, ali ga baš nema kad dođem u ljekarnu.
    http://www.twinlab.com/vms-product.c...tegory_ID=ULTR
    Pročitaj pa potraži ako želiš. I javi ako nađeš . Cijenu ne znam ni otprilike, ali to ću si probati nabaviti u jesen za prevenciju boleština.
    Našla! :D 280 kn. :/

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj mim prvotno napisa
    Ima Twinlab i neki multivitaminski preparat? Nekako mi je prisjeo onaj NW ABC+ koji sad uzimam nakon ovdje pročitanog.
    Ja sam ovo proljeće napravila kuru s njihovim Dualtabs, ali to je stvarno jaka vitaminsko-mineralna formula tako da, ako si trudnica ili dojilja, razmisli. Sastav na pamet ne znam, bočicu sam bacila.
    Ima krasna Twinlabova linija Ultra Harvest i jedan preparat tražim već neko vrijeme, ali ga baš nema kad dođem u ljekarnu.
    http://www.twinlab.com/vms-product.c...tegory_ID=ULTR
    Pročitaj pa potraži ako želiš. I javi ako nađeš . Cijenu ne znam ni otprilike, ali to ću si probati nabaviti u jesen za prevenciju boleština.
    Našla! :D 280 kn. :/
    Gdje??? Pliiiiiiz!!!

Pogledaj detaljno sastav tog preparata i vidjet ćeš da se isplati tih 280kn.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne kužim se baš u sastav...

A kupila sam ga u njihovoj ljekarni u Vukovarskoj, išla sam po nešto drugo, pa se sjetila tih multivitamina, iako imam još cijelo čudo onog ABC+ doma...

Nego, još me nešto zanima - koliko se nakon isteka roka trajanja mogu koristiti vitamini? Veli ženska u ljekarni 2-3 mjeseca, je li to točno? (Imali su 50% popusta na B-kompleks kojemu rok trajanja ističe ovaj mjesec - je li išta bolje ako kažem da ga nisam kupila za sebe, nego za pse? )

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Nego, još me nešto zanima - koliko se nakon isteka roka trajanja mogu koristiti vitamini? Veli ženska u ljekarni 2-3 mjeseca, je li to točno? (Imali su 50% popusta na B-kompleks kojemu rok trajanja ističe ovaj mjesec - je li išta bolje ako kažem da ga nisam kupila za sebe, nego za pse? )
    Točno ti je rekla. Isplati se kupiti to na sniženju. Svi suplementi su proizvedeni tako da traju puno duže nego što piše na ambalaži: obično je riječ o bar 6 mjeseci. Slobodno to kupi i mirno popij. Rok trajanja je stavljen zato jer su do tog datuma apsolutno sigurni da je količina djelatnih tvari točno onakva kakva je na deklaraciji, ali sami preparati su proizvedeni da traju puno duže. I ne moraš reći da je za psa: puno ljudi koristi te opcije sniženja tak da ti ne mora biti neugodno. Pa toga ima u svim ljekarnama, a, koliko znam, i magistre piju ono čemu uskoro prolazi rok trajanja.

I hvala na informaciji. Vukovarske se nisam ni sjetila .

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala tebi na informacijama, puno si mi pomogla!

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Inače sam taj B kompleks stvarno kupila za pse , sad dobivaju NW, ali prebacujemo i njih i sebe na TL.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Prijateljica je pila Omegu 3 kroz svoju cijelu trudnoću i dok je dojila do Dajanine 2g i 3 mj, sve je bilo OK.
    Dok sam ja kroz cijelu Laninu trudnoću pila isto Omegu 3, a sad povremeno i sve pet..

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •