Naravno da ćeš piti onaj preparat s kojim imaš dobra iskustva. I nisam rekla da ga ne piješ nego sam samo argumentirala zašto ga ja ne bih pila. A kaj se reklame tiče-ne reklamiram jer od toga nemam nikakve koristi nego samo govorim ono što znam. Svatko ima svoj izbor. Moj izbor je da ne pijem NW, ali, recimo, protiv KAL-a nemam ništa jer za tog proizvođača nemam nikakvih negativnih podataka niti je itko imao problema s njihovim preparatima.Arwen prvotno napisa
Riba je, naravno, najzdravija, ali samo onda kad je iz apsolutno čistog mora. E, sad, je li naše more apsolutno čisto.... No, to je iz neke druge priče.
Usput, ne sviđa mi se baš ton kojim se počelo raspravljati pa se lagano povlačim iz diskusije. Mogu samo reći da su omega-3 masne kiseline važnije za bebu nego što smo to znali pred dosta godina, a nekako ispada da se više pažnje posvećuje vitaminima kojih još uvijek u našim namirnicama ima dosta. Trebalo bi ih koristiti, a proizvođač neka ostane izbor svakog pojedinca prema vlastitom iskustvu, savjesti i preporuci stručnjaka.