Citiraj pikula prvotno napisa
Ja sam u međuvremenu počela piti mega epa dvije na dan. Zašto je to prejako? Ja još dojim Dianu koja ima 2ipol i pročitala sam negdje da 1 gram epe je ssuper za depresije povezane sa manjkom omega 3 kod mladih mama. Meni je ovo peta godina da dojim ili sam trudna. Može li ta mega od twinlaba biti štetna za mene ili Di? Koliko da onda toga pijem? Inače cure nemojte biti tak obrambene. NW je stvarno shit. Žena vam to dobronamjeno kaže. Tko ima imalo veze s farmacijom kaže da to jedva prolazi onu granicu da nije štetno, a kamo li da pomaže. Na žalost, nema zakona protiv toga.
Eto, netko tko razumije. Hvala ti.

U pravu si što se tiče doze. Kod depresija se primjenjuju i veće doze. Gledala sam malo sastav: u Mega Twin EPA ima u jednoj kapsuli 840mg omega-3 (ukupno EPA i DHA). Budući da ti je dijete starije i vjerojatno manje doji, a više jede sve ostale namirnice to je kod tebe ok doza. Trudnicama se ipak preporučaju manje doze zbog antikoagulativnog djelovanja omega.

Ako želiš biti sigurna da ti dijete dobiva dovoljne količine omega nabavi svojoj Diani neki od preparata Child Life. Čisti su, relativno dobrog okusa, a mogu ih uzimati djeca već od 6. mj. života. Moja M. se toliko navikla na Esencijalne masne kiseline da me već podsjeti ako ih ne izvadim iz frižidera .