-
tvrdoca trbuha
bok cure,zanima me koliko bi trbuh trebao biti tvrd u 21 tjednu? Mekan ili ipak malo tvrđi nego prije?
Hvala
-
ne znam kakav bi trebao biti. meni je od početka trudnoće isti, nekad malo mekši nekad malo tvrđi, ali još uvijek si mogu uštipnit malo pupe
-
e a meni se čini da mi je sad tvrđi,inače sam bila mršavica,i sad sam u 22 tjednu trudnoće,ali imam poveći trbušćić pa me zanima da li je od rastezanja tvrđi ili zbog nečeg drugog
-
moj je stomak onako recimo neke srednje tvrdoće
a u 24 tjednu sam trudnoće...
ali nekad mi zna biti i jako tvrd ovisno kako se beba okrene....
-
Meni je stalno tvrd, pitaj doca za svaki slučaj ali mislim da nema problema, vjerojatno ima veze tvoja građa i veličina i položaj bebe.
-
joj, ja ga isto stalno pipkam i nemam pojma kakav zapravo treba biti. na zadnjem pregledu mi je ginić rekao da je normalne tvrdoće i da na uzv ne vidi kontrakcije. ali meni se čini da ih nekad imam, vidim da mi se nekako izobliči trbuh, kao jaje, a beba je još premala da bi to jaje bilo od nje. 20. tjedan sam, kad je normalno da nam počnu kontrakcije?
-
ula to ti je od bebe...
kak ti se beba smjesti u trbuhu...
ja sam misla da su kontrakcije ali ispalo da je beba krivac...
sva se izboči prema naprijed i mene počne mučiti pritisak,pa kao brže dišem...
ali sad sam i sama uvjerila se da je beba,a ne kontrakcije...
-
joj, hvala ti. prva mi je trudnoća pa za sve propitkujem je li normalno ili ne
-
meni je isto tvrd brutalno još od 3. mjeseca. ko da imam pločice od titana!
i bebac se sav migolji pa još dobiva neke čudne oblike ko da je neki elijen unutra.
Ali to je sve normalno brijem, nemoj se bedirat
-
Baš pipam
, 22tj., meni je ko uvijek. Mogu utisnuti prste, uhvatit među prste. Jedino ostane loptica i kad sam na leđima. Zna se stvrdnut, ali ja to isto pripisujem bebi. Kao da se upre, ili se okreće. Dakle rekla bih mekan.
-
Ma curke mene zanima je li normalno da ja imam jos uvijek dva stomaka? Mislim gornji iznad pupka, a donji ispod, jos se nisu zaokruglili, a 21 sam sedmica trudnoce?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma