Drage moje
mislila sam ovo zadržati za sebe, ali biti će mi lakše ako istrkeljam. Dakle ja sam vam danas imala zakazanu laparoskopiju i histeroskopiju kojoj sam se toliko veselila. Jučer sam stigla u bolnicu puna snage i volje, a onda me malo pokolebao papir na kojem potpisujem da se slažem sa svim mogućim komplikacijama anestezje.
No smirila sam se, ajde to je rutinsko i moraju se i oni na neki način osigurati, razgovarala s doktorom, upoznala se sa curkama u sobi i počela kroz smijeh sa pripremama.
Iza podneva počela zvati sva moguća rodbina s porukama kako se mole za mene, prijateljice s porukama ohrabrenja, a u meni se počeo buditi paranoičar. Izašla sam vani zapaliti, a onda me neka žena pitala šta sam tu i rekla " jedna je u Osijeku umrla na tome, ali ne boj se to ti je šansa 1 %"
Iako sam i prije čula tu priču panika me čopila kao da sam ostala bez imalo pameti. Do večeri sam nazivala muža i prijateljice, a onda lijepo otišla sestri, rekla da me ulovio šizolino i zatražila tabletu za smirenje pa sam nekeko zaspala.
Danas ujutro neopisiva panika, stvarno se sramim, ponašala sam se kao neka balavica i rekla sestri kako je mene strah i da razmišljam o odustanku. Ubrzo je došao i moj doktor, ajme što me bilo sram, ali ovo je bilo jače od mene i objasnila mu što se događa. Bio je divan i rekao da me neće siliti i ako se tako osjećam onda i bolje odustati i preporučio Hsg pa ćemo vidjeti. Izašla sam van ovakva![]()
.
I sada kad pišem sam takva i samo razmišljam kako ću im se opet tamo svima pojaviti na oči i hoću li. A jedna kolegica me nazvala i rekla "jooj šta te strah, niti imaš djecu,izgubila si posao, a niti putuješ okolo"![]()
Znam šta sam napravila, ali mi treba samo malo podrške.

.
Odgovori s citatom
andrejaaa... a di je hrabrost, djevojko?
Pa nije to ništa strašno što si napravila... Možda da odeš kod privatnika, gdje si više ziher da ništa neće poć po krivu (to bih ja napravila).
Stoga, glavu gore i pozitivno ramišljanje..Sretno
Znas i sama kakve su ti sve misli prolazile kroz glavu, ja sam mislila,'ma zasto bih ja ovo radila, pa kod nas je neobjasnjena neplodnost, izazivam sudbinu, itd.itd. Ja sam se takodje bojala STRASNO opste anestezije, cak sam zvala bolnicu da vidim da li mogu da mi urade lap. pod lokalnom (prije nego sto cu cuti za zenu iz Osijeka).
Drago ti bude kada prodje. :D
,ma daj pa uozbilji se....