-
bolovi u ledjima
6,5 tjedana nakon carskog podizuci moju mrvicu nesto me je zaboljelo u ledjima i 3 dana me jakoo jako boli
jedva hodam ...
bila sam kod fizijatra, on me je nesto "izlomio" i dok sam bila kod njega u ordinaciji bilo mi je ok ...dosla kuci opet bolovi, sutradan jos gore jedva hodam....
iskustva i sto vam je pomoglo ...lijekovi za bolove ne dolaze u obzir jer dojim....
hvala cure
-
eee mene ledja jos poslije carskog bole, da li od carskog ili od spnalne anestetije ne znam
-
ja sam rodila prirodnim putem a leđa su me isto strava bolila i 3 dana sam bila ukočena. prošlo je 5 mj i leđa još uvijek bole.
-
-
Jesu bas ledja ili je vise prema kukovima? Jel' te boli iskljucivi kad godas ili i kad' leziz? Kako ti je kad recimo legnes na ledja (na pod recimo) sa ispruzenim nogama?
-
-
Ranije sam pisala vec u cemu bi mog'o biti slucaj:
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...light=#1320195
Ja imam jaaaako puno problema sa SI-sistemom. Imaju vjezbice za to - nisu opasne. Kod ljudi koji nemaju problema sa SI-sistemom nemaju nikakvog efekta. Kod onih sa problemima izazivaju jaaake bolove - ja sam plakala i radila ih. To u kontrastu sa porodom (recimo) za koji tvrdim da skoro da ne boli. Prije vjezbica nisam mogla ni da hodam, nakon 2 tjedna vjezbanja sam bila mobilna i to bez previse bolova.
Bit cjelog problema je da se pravilno moras kretati, i to ne previse, uz to moras ucvrstiti ledjne i stomacne misice. Sto manje opterecenja je must! Za pravilno hodanje i sl. sam isla na 'kurs' kod fizioterepeuta. Vjezbice koje su jednostavne za objasniti su:
legnes na pod na ledja (ako ne ide - prvi tjedan pokusaj raditi na krevetu), spojis stopala i povuces ih prema sebi. U tom polozaju ostanes 5 min svaki dan. Zvuci jako jednostavno - ali mene to jako boli. Cak sam trazila od poznatih da to isto rade - njih nista ne boli. Budem poslikakala kako to izgleda - cim stignem.
Ja djecu nosim bez ikakvih problema -a ali simetricno rasporedjeno u marami. Sve nesimetricnosti su pogubne. Javi kako ide i sretno![/url]
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma