Quote Originally Posted by Ms. Mar
Čitam malo vaše menije pa imam pitanja:
Kruh - kakav kruh bi mu mogla dati, da je zdrav, a da ga ne moram raditi doma?
Ja kupim neki sa sjemenkama ili Mavrovicevo pecivo, najvise voli sa suncokretom onda oglode sve sjemenke sa kore.

Quote Originally Posted by Ms. Mar
Grašak - zdrobite ga ili ga samo tak dajete?
Ja sam malo pricekala sa graskom dok nije savladala pinceta tehniku da ga sama moze staviti i izvaditi iz usta. Sad ga klopa bez problema.

peceni krumpir ... ja pecem u onim vrecicama za pecenje, pa je to neka verzija kuhano-pecenog jer nema masnoce osim sto meso ispusti
palacinke ... ja sam radila sa zobenim mlijekom i bananom (bez jaja) i ispsovala sve jer nikako nisam mogla naci omjer da mi se ne ljepe, a da se ispeku i ne budu gnjecave ... od silne muke ona je pojela valjda mm ... prosli tjedan sam joj dala palacinsku vulgaris praznu, prvo ju je jela smotanu, a onda odmotala i pokrila se po licu imam negdje i fotku samo moram naci

gnjecave stvari ... ja sam isto u pocetku mislila da joj se to gadi, pa sam ko friki tempirala kuhanje na pari da se ne bi raspadalo, a bilo dovoljno mekano za jesti i tvrdo za drzati ... a onda sam skuzila da je gnjecenje sastavni dio upoznavanja teksture i prestala se brinuti ... sad jede bez obzira, a gnjeci kad nije vise gladna

Mi lagano ulazimo u razdoblje jedenja zlicom samostalno, jako se trudi ali nije to tako jednostavno pa onda jede rukama, pa prstima lijepi na zlicu i stavlja u usta. Tekucu hranu prihvaca na zlicu, a ponekad joj dam da juhu popije iz tanjura i jako je sretna zbog toga.
Trenutna dobitna kombinacija nam je tijesto u kombinaciji sa bilo cim.