Ja kupim neki sa sjemenkama ili Mavrovicevo pecivo, najvise voli sa suncokretom onda oglode sve sjemenke sa kore.Originally Posted by Ms. Mar
Ja sam malo pricekala sa graskom dok nije savladala pinceta tehniku da ga sama moze staviti i izvaditi iz usta. Sad ga klopa bez problema.Originally Posted by Ms. Mar
peceni krumpir ... ja pecem u onim vrecicama za pecenje, pa je to neka verzija kuhano-pecenog jer nema masnoce osim sto meso ispusti
palacinke ... ja sam radila sa zobenim mlijekom i bananom (bez jaja) i ispsovala sve jer nikako nisam mogla naci omjer da mi se ne ljepe, a da se ispeku i ne budu gnjecave ... od silne muke ona je pojela valjda mm ... prosli tjedan sam joj dala palacinsku vulgaris praznu, prvo ju je jela smotanu, a onda odmotala i pokrila se po licuimam negdje i fotku samo moram naci
gnjecave stvari ... ja sam isto u pocetku mislila da joj se to gadi, pa sam ko friki tempirala kuhanje na pari da se ne bi raspadalo, a bilo dovoljno mekano za jesti i tvrdo za drzati ... a onda sam skuzila da je gnjecenje sastavni dio upoznavanja teksture i prestala se brinuti ... sad jede bez obzira, a gnjeci kad nije vise gladna
Mi lagano ulazimo u razdoblje jedenja zlicom samostalno, jako se trudi ali nije to tako jednostavno pa onda jede rukama, pa prstima lijepi na zlicu i stavlja u usta. Tekucu hranu prihvaca na zlicu, a ponekad joj dam da juhu popije iz tanjura i jako je sretna zbog toga.
Trenutna dobitna kombinacija nam je tijesto u kombinaciji sa bilo cim.