jednom sam pročitalaijeli ovaj topic, ali bilo je to davno, a sada nažalost nemam vremena proći kroz sve opet, pa me samo usmjerite ako ste već pričale o ovome

naša isključivo na zahtjev dojena curica će 4 i pol mj . i pokazuje veliki interes za hranu tj moj tanjur (izgleda da je na mamu izjelicu). svaki puta kada me vidi da nosim tanjure u ruci počne gugutati, vriskati i lamatati rukama i nogama. isprva, nisam baš pridavala veliku važnost tome sve dok nisam skužila da nju istinski zanima sadržaj.

prekjučer sam joj udovoljila i dala sam joj da se malo igra s mrkvom kuhanom na pari koju sam jela za ručak. no ona ju je fino zgrabila i počela lizati i cuclati. fakat je navalila, a da bude sigurna da će joj ostati u ruci uposlila je i drugu ruku da bude čvršći stisak.

e sada ja sam mislila da će ona to više natezati po rukama, malo prinijeti ustima, zgađeno odbaciti i da će to biti to. pa me ovo nemalo iznenadilo.
danas je ponovila istu stvar, samo je još zdušnije napala komad krastavca i malo šiznula kada sam joj ga uzela.

što bi mi vi savjetovale? meni se čini da je ona još tako mala, a s druge strane mi je bezveze ne dozvoliti joj da istražuje.

ako joj i dalje dam da istražuje što da imam na repertoaru?

treba li biti kuhano (svojedobno sam na onom blogu vidjela da je ta cura davala štapiće sirove tikvice da si dijete malo masira desni)?