sto se tice varenja, potpisujem argentu... kod nas se bas lepo vidi da n. "miksa" komadice hrane desnima, a jos jedan dokaz za to je da u kaki ima vrlo malo prepoznatljivih delova sto sigurno znaci da se ono sto je pojeo ipak svarilo...

mi vec drugi dan sedimo u stolici za hranjenje, ne duze od 20-ak minuta, najvise zbog tog uspravnog polozaja, i mogu da primetim da se n. skoro pa ne zagrcava... dok je ranije u polusedecem bilo poprilicno problema sa gutanjem...

on ZAISTA jede, tj. vecinu stvari koja mu zavrsi u ustima zaista i proguta...

znam da kao i u razvoju deteta uopste postoje - i + faze, ali mi je zaista malo laknulo kad vidim da on hoce da jede i da pri tom i uziva... on se za razliku tvog bebca, Ms. Mar, stalno smeje i brblja, sto sa druge strane i nije tako dobro jer se neki put zagrcne bas zbog toga ... hmmm... sad bi na ovom mestu neko mogao da kaze da mama uvek nadje razlog za brigu

no da ne duzim, danas su bile na meniju tikvice i prihvacene su sa odusevljenjem... nastavljamo dalje pa vam se javljamo opet...
pitam se, pitam se: sta bi ja da nije rode gde mogu da saznam sve ovakve stvari :?