-
neugodan vonj??
Dal netko ima iskustva- sad sam 5 tjedana nakon P, i iscjedak je sve slabiji i svjetliji ali tako neugodno smrdi!
Sjećam se da je tako bilo i nakon prošle trudnoće, ali zar baš mora?
Inače je sve ok, nikakvi bolovi niti neugodan osjećaj...
Sve me sram, MM se nešto šmajhla oko mene a ja se izvlačim... bljak...
-
mislim da ne bi trebao, nazovi ginekologa
-
Koje uloške koristiš? Plastični ulošci znaju smrditi. Možda ti je taj neugodan miris od toga. Probaj s običnom vatom (Veo). A ako si 5 tj. koristila plastične, možda su ti se neke beštije namnožile jer s njima nema protoka zraka i maca je uvijek vlažna - super pogodno tlo za rast raznih grozota.
-
Ja sam krvarila kojih dva-tri tjedna...pred kraj sam osjetila pojači miris koji je prošao sam od sebe. Ali slažem se s franicom da možda ulošci nisu u pitanju...
-
I ja sam imala taj problem bila kod. gin i to taj mi je dio hvala bogu bio ok. Počela sam koristiti gazice umjesto uložaka i promijenila intimni šampon. Ubrzo poslije miris nestao.
-
Hm, zapravo više i ne koristim uloške, čak niti dnevne, ne volim taj osjećaj, gaće peri-deri...
I uzela sam "intimni" gel od BAlee...
A trebala bih i giniću, zar ne
pa možda i on nešto kaže...
-
Lohije baš neugodno smrde - ja sam se redovno tuširala i još bih se koji put u toku danu isplahnula u prolazu i bilo bi kako - tako. Ali, npr. ujutro, nakon noći - bljaaaak
-
JA SAM IMALA ISCJEDAK 6TJ POSLIJE PORODA.BIO JE NEUGODNOG MIRISA ALI JE PROŠLO SAMO OD SEBE JER KOD NAS ZA PREGLED NAKON PORODA NA ŽALOST ČEKAŠ I DO 3MJ.
-
DA NISU GLJIVICE
-
lohije baš imaju svoj vonj
-
i moje je smrdilo pred kraj i to grozno....prvo sam mislila koji vrag sad smrdi a onda skužim ja....
počela češće mjenjat uloške (koristila Vir 80), prala se češće i to prošlo....gin pregledao i rekao da sve ok...jednostavno bude tako.....
-
ja sam rodila 27.01. i drugi dan kad mi je došla patronažna, dok je gledala stanje dolje, rekla je da ima neugodan miris i pitala me jel sam prije poroda možda imala neke gljivice....i jesam, imala sam. Kaže da je to zbog tog. Sad si ispirem kamilicom i kaže da već ima pomaka nabolje
-
Kod mene isto sve više nego ugodan miris. Sad ste me s tim gljivicama :/ . Imala i uzimala canestene...sad jesu li opstale.
-
i meni su lohije smrdile, ali samo tjedan dana nakon poroda, dok nisam iz sebe izvukla veliki smrdljivi komad gaze koji su mi ostavili (valjda) za sreću.
nakon toga miris je bio normalan.
-
Meni su lohije fakat smrdile,a nije bilo gljivica.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma