Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Oticanje nogu NAKON carskog!!

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno Oticanje nogu NAKON carskog!!

Kao sto sam naslov govori, zanima me da li je to normalna pojava.

Sestra mi je rodila prije 3 dana carskim rezom i danas kaže da su joj noge (cijele, od prepona do stopala) izrazito natečene! U trudnoći i nije bila nešto naotečena (kao ja npr.), ali eto, sad par dana nakon poroda je. Također, ima nizak tlak trenutno.

Da li je to normalno?
    Doktori (U Americi je) nisu pretjerano zainteresirani objašnjavati joj i odgovarati na pitanja, a ni ona nema puno snage inzistirati. U principu reagiraju kao da je to ok, no ona ipak brine.

Hvala na svakom odgovoru!
    Mozete mi spomenuti i vlastita iskustva, da je bar malo mogu utješiti.

Hvala!

Anita

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ja sam isto bila sva otečena (hodala bosa ), doktor rekao da je to normalno i da može potrajati par tjedana. Prošlo nakon tjedan dana.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

polako je splašnjavalo....

za seku

sunca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ipak je to velika operacija i sva se cirkulacija u tijelu isporemeti.

meni se jedna noga unormalila nakon tri dana, druga valjda nakon šest dana.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Hvala vam!

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Bila otečena trudna, sama sebi bila ko bure.
    Nakon poroda otoke izmokravala (i bila i dalje otečena, samo ne toliko) narednih 4 nedjelje. Nakon toga, sve OK.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

i ja sam bila sva natecena neposredno nakon cr... moja starija sestra koja se takodje poradjala cr mi je dala savet da sto vise spavami odmaram... znam da je to u prvim danima tesko izvodljivo, ali zaista sam pocela da splasnjavam par dana po povratku iz porodilista, kad sam koliko toliko uspela da uhvatim po koji sat sna...

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Meni su noge prvi put i otekle nakon carskog reza, i ja se zabrinula jer mi se činilo da se to događa samo meni u sobi od 6 žena, isto carica, pa rekla ljekarima, a oni me otpremili na internistički pregled, sve bilo OK. A druge žene nosile čarape, pa im se noge zapravo nisu ni vidjele Splasnulo je polako, trudila sam se kad god sam bila u mogućnosti da malo podignem noge. Mislim da nema frke.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ja sam isto bila fest otecena i prije za vrijeme trudnoce ali i dosta poslije trudnoce i meni su tu u grazu u austriji doktori rekli da je to zato sto je to od plodne vode i davali su mi posebne carape i cak injekcije u noge jer sam isto imala carski rez..........

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •