Citiraj čokolada prvotno napisa
Snorki, tvoja će sljedeća trudnoća potrajati dulje od godine , odmah kreni u akciju!
Stig'o keramičar, od elektre sam odustala...tučem po kesten-pireu (mislim se, ko zna kad ću opet?) i razmišljam koju robicu za bebu da pripremim (ako prepustim odabir MM-u, moglo bi biti svašta na izlasku iz rodilišta :shock: ). Ako je prije 7 dana imala procijenjenih 3600g, predpostavljam da sljedećeg tjedna (optimist!!!) neće više stati u br. 56 ili?
Kako sam apsolutno svu robicu dobila od frendica, gotovo niti na jednom komadu se više baš ne vidi broj . Jedino sam sigurna u skafandere (imam 56, 62 i 68/74).

Inače me malo drži depra od neizvjesnosti :/
Čoksa, ovo ti govori jedan ziherača. Bebinu robicu (par alternativa) spremi u malu torbu. A u bolnici odaberi što ti treba.
Ako sam ja mogla u bolnicu sa 8 rola wc papira , 8 paketa uložaka, par sokova (litarskih) i sličnao....a muž me posjećivao dnevno (tu sitnu pretpostavku sam zaboravila prilikom priprema)....i ti možeš pripremiti maltene cijelu bebinu robicu u malu torbu.
Nemoj se oko toga uzrujavati.

A sorry, zbog čega te drži depra od neizvjesnosti? :? Neizvjesnosto oko čega? Nisi sigurna u dan kad trebaš roditi? Sat? Ma daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!!!! Sve će biti ko po špagi! Gle, od trenutka kad ste predali zamolbu u Centar za posvojenje, vaš život je krenuo jednim prekrasnim putem naprijed!!! Pa koliko ti se prekrasnih stvari dogodilo!!! I sad još čekaš vrhunac svega! ...A ono ...ti u depri! Čoksa, trudnica si....ali nemoj me izazivati!

Uživajte svi zajedno u ovim trenucima! Provodi što više vremena sa onom prelijepom pričalicom! Muža si izljubi i ohrabri. I kad odeš u bolnicu, nazovi nas i mi dolazimo na tračeraj.