-
Detergent za usisivač sa opcijom za pranje tepiha
Konkretno, imamo LIV Aqua2000 usisivač koji ima opciju za mokro pranje tepiha i tapacirunga. Uz njega smo dobili 1l detergenta i potrošili ga.
Mogu li takvi usisivači koristiti i neki drugi detergent ili da se bacam na posao i tražim distributere? I ako mogu da koriste neki drugi dajte neku dobru preporuku.
Hvala
-
Ne znam za zamjenu ali ako se odlucis za original sampon ovdje mozes naci zastupnika za hr i slo
http://www.liv.si/vodoravno/prodaja_s_h.html
-
hmmm, u bauhausu ima tih sredstava od proizvođača Karcher ili tako nekako. ima svakakvih sredstava za pranje. taj put kad smo mi bili nije bilo bas za tepihe, ali smo zato uzeli 5l univerzalnog sredstva za pranje pomoću takvih uređaja. bila sam malo skeptična ali MM je bio poprilično odlučan da je to to i moram priznati da nije pogriješio. perem s tim sredstvom i ne vidim da je ista lošije od onog originalnog sredstva koje sam potrosila.
-
još nešto...budući da moj usisavač ima i nastavak za pranje prozora isto sam prala s tim sredstvom i bilo je sve super. stvarno univerzalno, kao što piše
-
nisam ni znala da takvih ima.
tražila sam taj tvoj na internetu i ne mogu nać, da nisi krivo napisala, kako se točno zove? kolika mu je cijena i kakav je?
-
-
janjica oprosti ako sam krivo razumjela...mane si pitala ili?
evo iako nisam sigurna da je meni upućeno pitanje, moj je ovaj usisavač http://www.robert-thomas.de/content/...de&prod_id=139
a posto vise nisam imala sredstva koje sam dobila s usisavačem onda smo uzeli sredstvo ovog proizvođača. oni proizvode i slične usisavače pa smo se, s obzirom na to što piše u njihovim prospektima, odlučili za njih.
kad smo ga kupovali tesko sam se odlucila s obzirom na cijenu, ali sad mi nije zao. živimo u stanu i imali smo psa (nažalost više ne
) malo duže dlake i došla je beba itd da sad ne objašnjavam. ne mogu cak ni usporediti kako usisa ovaj a kako onaj nas stari usisavac, druga stvar nema smrada prašine nakon usisavanja, a za pranje tepiha mi je zakon. vise pranje tepiha uopće ne dozivljavam kao muku, a ne oduzme ni puno vremena.
isto vrijedi i za prozore, samo tu mi je trebalo malo da se uvjezbam. i da, ima jos i nastavak za pranje pločica ... i naravno ona sitnica koštao je "samo" cca 2000 kn
-
baš sam smotana... oprosti. Kärcher je proizvođač sredstva za pranje
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma