Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
Citiraj Zullu prvotno napisa
Molim te reci mi, kako sprijecis da po 30 puta na dan otvori el.sporet i uvuce se u njega? Zalemash ga necim? Ili je 30 puta dnevno izvlacis iz njega? Ili kada nesto peces sjedis poreg njega dok se ne ispece jelo, pa dok se rerna ne ohladi, da ona ne bi mogla doci da ga otvori?
Vidi se da su nam djeca rođena isti dan.
I moj ulazi u pećnicu. I navija je jer voli lampicu unutra. Pustim ga da je upali, ja je ugasim. Kad radi, velim mu da je pec i nema potrebu prilaziti jer mu je znatiželja izadovoljena kad je pećnica ugašena.

A kad se nešto peče unutra, NARAVNO da ga ne ostavljam samog pored pećnice! Premali je da bi shvatio opasnost i na meni je da ga štitim. I inače ga ne ostavljam samog, uvijek se mota oko mene ili ja oko njega i nemamo problema.
Ma ja pec navodim onako kao primjer, generalizujem
Ali jeste mu interesantna, nedvojbeno. Totalno mi je skrsio one opruge na vratima, uvlaceci se u nju, pa pritiscuci ono dugmence za paljenje plina, da ne pricam o samim kolutovima (kako se kaze prekidac za paljenje peci i plina, ne mogu da skontam sad . ).
Kao i kod honey, skontao je on i sam kada je pec vruca (ziga ziga ), kada nije, pa i ne dira, kad zna da ima nesto tu Ali nema sanse da ga ostavim da se on tu vrzma dok se nesto pece unutra, misleci kako je nece otvoriti. Jednostavno necu da riskiram, tako da ga zabavim necim drugim i okane se peci, pa sam na miru