OK, naslov je vjerojatno zbunjujući,ali evo o čemu se radi:
Razlika između Roka i Dominika je 2 godine. Dominik će za koji dan imati mjesec dana. Roko ga je jako ljepo prihvatio i sve je OK. Problem je u tome što sam do sada imala pomoć mame/svekrve koje su kuhale i preuzimale dio brige oko Roka. Od sljedećeg tjedna sam solo. MM nema fiksno radno vrijeme, uglavnom ga nema ujutro, svaki drugi dan ga nema ziher od 17-23, a ove druge dane nikada ne mogu 100% računati da će biti doma.
Ono što me muči i gdje trebam savjet iskusnih mama - kako s njih dvoje solo? Sve je OK kada Dominik recimo duže spava, pa to vrijeme mogu provesti s Rokom, igrati se,pričati s njim i slično ili skuhati ručak npr. No, ponekad je cijeli dan nervozan, ne odvaja se od cice, ja ne stignem ništa napraviti, Roko je nervozan jer se ne bavim njime, skače, divlja, vrišti, i normalno ja poludim na njega. Onda kad više ne znam kako da ga smirim,pustim mu crtić![]()
Kako izlazite na kraj u takvim situacijama? Kako da oboje budu zadovoljni, kad sam ja samo jedna i dajte neki savjet,pliz?