Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: Pelene i jaslice

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Pelene i jaslice

samo ukratko: f ide u jaslice već 4 tjedna i od početka je u platnenima (fb pocket). tete su na početku bile iznenađene jer to prvi put vide, ali sve super. međutim, on im svako malo promoći, jer ih presvlače 1-2 puta. ja sam im rekla da bi ga trebalo bar svaka 3 h, ali...stavljam im po 2 uloška, tetre, prekrojene prefold. mislim u ova 4 tjedna im je možda par puta lagano promočio, ali neki dan im je 2x sve prošlo. i sada je to problem: šta fali jednokratnima, mi se sa djecom igramo i ne možemo svako malo njega pregledavat jel mokar ili ne, kupite vi nama¨"normalne" pelene i biti će on miran i po 4 sata. ja kažem ok, budemo vidjeli, ali svejedno svako jutro ja sa fb! danas dođem po njega, a teta meni: bio je super i stavili smo mu jednokratnu, ne ljutite se, jel' da? imali smo viška, pa smo mu dali. ok ne ljutim se, ali...
    Da li imaju neke pelene koje super jako upijaju i da dugo izdrže i velike popišance. ne bi ih htjela zezat sa fitted. imam 1 popolini easy fix, pa ću im nju sutra odnijet. ne bi se htjela svađat, jer ipak će još dugo biti sa njima.
    čak im sa crnim markerom ofarbam drukere na koje da zakopčaju, ovisno koliko toga ima u peleni, da se ne muče.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Uzmi ME AIO i njihov dodatni uložak. Mislim da bi to trebalo držati barem tri sata. Možeš čak uložak uzeti od bambusa (je da ima drukere da kak bi se mogel prikopčati na fitted pelenu, ali mislim da ne mogu smetati).

Ivček avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja za vrtić koristim isto fb pocket i nb, unutra tetra plus originalni uložak.
    Često je promočilo i uvijek je doma išao u rezervnoj robi.
    Prvih tjedana prljave su se vratile 2-3 pelene, toliko nose roditelji svaki dan jednokratnih.
    One nisu ništa komentirale, nisam ni ja, samo sam ga počela slati u jaslice s pet pelena i sad se vrati doma jedna ili dvije čiste.
    Kad im dosadi svakodnevno presvlačenje, češće će ga presvlačiti.
    Max mi je jutarnji popišanac pa ga često premotam tamo, neposredno prije ulaska u grupu iako ga premotam i doma 20 minuta ranije, pelena je uvijek mokra.
    Čini mi se da nb puno više drže od fb.
    Šire su pa se više mogu napuniti a da ne smeta između nožica i imaju dodatnu gumicu okolo noge, mislim da fb popusti večinom jer nije dobro zategnuto oko noge.
    http://www.babykind.co.uk/naturebabes.htm

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

A da probaš neke fitted s dobrim zaštitnima ? Mislim da bi ta kombinacija trebala upalit
    N. je također popišanko, i u jaslicama koristi fitted+zaštitne. Tete se nisu bunile, a on nikad nije došao mokar iz jaslica. Osim kad su ga jednom zaboravile presvući, ali to je druga priča

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj la_mama prvotno napisa
    A da probaš neke fitted s dobrim zaštitnima ? Mislim da bi ta kombinacija trebala upalit
    N. je također popišanko, i u jaslicama koristi fitted+zaštitne. Tete se nisu bunile, a on nikad nije došao mokar iz jaslica. Osim kad su ga jednom zaboravile presvući, ali to je druga priča
    ovako i mi

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Samo sa fitted neće promočiti, FB i slične poketice promoče i sa 100 uložaka.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj la_mama prvotno napisa
    mi samo za noć koristimo fitted i imam ME zaštitne, koje mi i nisu baš nešto. stalno mu je crveni trag, a jednom je čak i krastica nastala. ne stežem ih, nego ostavim dosta lufta.
    koje zaštitne predlažete?
    pelenice već imamo bG bamboo- preporuka od anjice

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Haj curke!
    A da probate sa nekom flis poketicom punjenom tetrom i na to još zaštitnu. Ja ponekad radim tu kombinaciju i nikada mi nije propustila. Pozdrav!

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

moja superpiškeća fontana izdrži i 4 h u FB ili HH. stavim insert (oriđiđi) i oko njega omotam tetru i to sve unutra. nema beda.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ja F dopeljem u jaslice u fitted i zaštitnima
    tetama donesem 3-4 FB ili HH i previju ga 2-4 puta (ovisno da li se pokaka)
    tu i tamo promoči, pa ga i presvuku, ali to bude isključivo na FB jer ne stegnu dovoljno (strah ih je da ne stisnu previše)
    i ništa se ne bune, dapače, dopale su im se, pa jedna teta skuplja info jer je upravo postala baka, pa nagovara kćer...

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Kate76 prvotno napisa
    Samo sa fitted neće promočiti, FB i slične poketice promoče i sa 100 uložaka.
    nama FB obavezno promoce, a HH i drybees ne. stavim dva uloska plus neki tanji flanelasti ili konopljin, drzi super!

a RP (rodina pusa ) nam promoci za spavanje ako je bez uloska. niti jedne druge fitted ne promoce bez uloska po danu.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Da malo podignem ovu temu...

Jana će kroz koji tjedan u vrtić. Jučer smo razgovarali s tetama i rekli im za platnene. Nije baš bilo oduševljenja (ravnateljica i vms rekle nema frke), ali pokušat će.

E sad, ja sam im rekla da su pelene takve da se ni po čemu ne razlikuju od jednokratnih, misleći na FB, dakle nema "vanjskih" uložaka i covera. Bojim se da bi ih sve drugo jako prepalo i ne bi se ni potrudile.

No FB imam svega 4. Sve ostale su hm fittedice, i 2 ME OS bambusićke (koje koristim za noć).

Jel da se sumanuto bacim na kupovanje pocketica i AIO? Ako da, koje, znam samo za ME?

Kakva su vaša iskustva s fittedicama i tetama?

A da ne velim da FB recimo izdrže 2 sata (originalni uložak + 2x4-slojni flanel), hoće li one Janu presvlačiti tako često?

Idem još čitati o tome...

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

nase tete koriste samo fitted+cover i nemamo nikakvih problema
    nisam im nikad niti odnijela AIO ili POcket posto mislim da bi im one predstavljale vise problema zbog promakanja

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

anjica, to si i ja mislim, da bi morale Janu češće prematati, pa ak ne stignu, promočit će, pa joj presvlačit hlače...

Dogovorila sam se da ću im idući tjedan donijeti jednu pelenu, da vide kak to izgleda. Budem došla u vrijeme spavanja da im imam prilike pokazati kaj je to, pa usput ponesem i fittedicu+cover.

Kaj ti onda misliš da ne trebam zaletavati se s kupovanjem AIO i pocketica?

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

nemoj se zaletavati, odnesi im fitted i cover i pokazi im na koji druker da stavljaju cover i stvarno mislim da ne bi trebala imati problema

ja inace nosim samo pelene na cicak, ne zelim da eksperimentiraju s drukerima i da ju previse stegnu
    a jesi procitala OVAJ tekst

Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

OT, anjice,
    pojma nisam imala da je moja Ines na portalu . A članak je fantastičan.

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

to je tvoja Ines
    preslatka je

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ja si isto mislim nositi ME rikki, al i kad bih nosila af, dakle drukere, netko je ovdje dao super ideju da se željeni drukeri pofarbaju pa tete točno znaju koje trebaju kopčati.

OT, ja ne mogu vjerovati da je Kaleb u članku! A kaj sva naša djeca kaj se mjeseci, godinama 'muče' u platnenima, on ušetao s 18 mj. i gle ga, već je zvijezda!

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Jelka prvotno napisa
    OT, ja ne mogu vjerovati da je Kaleb u članku! A kaj sva naša djeca kaj se mjeseci, godinama 'muče' u platnenima, on ušetao s 18 mj. i gle ga, već je zvijezda!
    viš, viš
    sigurno preko veze

slava avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Moj je u vrtiću isključivo bio u fittedicama, najpouzdanije su nam. Tete se nisu bunile, presvlačile su ga 2-3 puta i sva ok.
    Više ne ide u vrtić jer je bio često bolestan .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •