-
Pomozite!Savjet,iskustvo...
Pišem ovo 3 put jer svaki put mi se samo izbrisalo!
Moj je veliki problem to što u zadnje vrijeme ne mogu kontrolirati strahove koji me obuzimaju na mahove.Strah od onog lošeg, najgoreg,ma užas!
Sve je počelo prije skoro 2 god.kada mi je mama operirala karcinom dojke.U 20 dana,imala je dvije operacije,koje su bile žešća trauma.Nakon prve,došla je kući,da bi me zvali na razgovor.Došla ja,a dr će meni kako treba još jedna operacija,ali da njega nema mjesec dana,pa bi kolega...
Na to je MM puko i mi smo otišli za Zg, u Institut.Srećom da sam ga ja onako tvrdoglava poslušala.Mama koja je inače vrlo hrabra i jaka osoba,ali cijeli život lošeg zdravlja(razlog zbog kojeg sam ja jedinica),jednostavno nije mogla normalno rezonirati.Nakon te prve opracije,psa kojeg smo imali 13 godina i koji je bio ravnopravni član obitelji dali smo na čuvanje kod osobe koja ga je čuvala godinama.Nazvala sam je i rekla kako ću doći po njega,na što mi je ona otpilila kako je tu noć uginuo!!!Zapravo kasnije sam saznala da su ga njeni psi rastrgli.Moj je pas uginuo u mukama.To si ne mogu oprostiti ni danas.
Novi šok,nova trauma svim nama,a moj N i danas pita gdje je.Kažem mu da je uginuo,ali mislim da ne shvaća o čemu se radi.Kad smo konačno završili kemoterapiju,strah od svake nove kontrole je neizmjeran.Kroz to smo prolazili sami jer moj tata radi vani i malo je kod kuće.Ima još godinu do mirovine,pa će biti lakše.A sad i on ima neke smetnje koje su izgleda ozbiljne.Pomislim: ne opet!Ne mogu to prolaziti još jednom.
Mama mi je jeko bliska,oduvijek je i bila.
Bojim se da moje u budućnosti drugo dijete neće imati prilike upoznati moje roditelje i ostati uskraćeno za nešto divno(kao ja npr)
Nadalje,trebala bih se preseliti 10 min udaljenosti od mjesta gdje sam sada.Ali, peče me savjest jer će mama biti sama,iako smo i sada svatko u svom stanu (u istoj kući).Prostora mi realno treba, pogotovo što hoću još djece, a MM treba mjesta za registratore i ostalo od firme.
Dolaze mi trenuci kada jedva čekam selidbu,jer je stan mrak,aonda se sjetim...
Primam savjete,kritike i ostalo.
Svejedno i ako ih i nemate, lakše mi je samim time što sam to napokon istresla to vani,i hvala vam što ste tu!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma