-
Hormon Beta hcg
Nisam jos bila kod ginekologa,samo sam vadila krv,te mi je izmjeren beta hcg 2117.Ne snalazim se sa tablicom pa ako mi itko moze reci koliko sam otprilike trudna?
-
Kad ti je bila zadnja M i da li otprilike znaš kad ti je bila ovulacija?
Beta ima jako širok raspon, pa bi trebalo da daš još neki relevantan podatak.
Može biti da ti je beta visoka, a može biti da je taman kako treba tj. da je u okviru prosečnih vrednosti.
Daj bar datum zadnje M.
-
-
Ja mislim da ovako visoka beta možda ukazuje na blizance...
-
gico, a kad si betu vadila?
Ako si 4. nedelja, ovo je visoko. Znači mogu biti blizanci. Ako si 5. nedelja onda je to normalan nalaz.
Možda se još sečaš kad je bio odnos iz kog si zatrudnela?
-
Mislim da je ovo sasvim normalna beta ako ti je M bila kako si i napisala. Prtpostavljam da ti je T između 5 i 6 tjedana. Moja preporuka ti je da svakako odeš do doktora. Nije uvijek pravilo da visoka beta znači blizance i obrnuto. Moja šogorica je imala betu koja odgovara gestacijskoj dobi ploda a tek je u 12 tjednu saznala da ustvari nosi jednojajčane blizance.
-
i ja sam nova-prvo da vas sve pozdravim iz srca sa zeljom da sto pre svi postanete majke.Mislim da sam ja postala-nakon 4 duge mukotrpne godine.
Oko beta hcg-zanima me dali i zasto treba da se uradi opet?Kod mene posle embriotransfera 11 dan se pokazao pozitivan test u mokraci,a sutradan sam radila u krvi i pokazao se rezultat od 404.8.Doktor mi je rekao da su mozda i blizanci
Dali treba da ga ponovim i zasto?
-
i ja sam nova-prvo da vas sve pozdravim iz srca sa zeljom da sto pre svi postanete majke.Mislim da sam ja postala-nakon 4 duge mukotrpne godine.
Oko beta hcg-zanima me dali i zasto treba da se uradi opet?Kod mene posle embriotransfera 11 dan se pokazao pozitivan test u mokraci,a sutradan sam radila u krvi i pokazao se rezultat od 404.8.Doktor mi je rekao da su mozda i blizanci
Dali treba da ga ponovim i zasto?
-
molnja, moj savjet je - napravi novu pretragu za 48 sati ... tzv "duplanje" se računa u redovitim razmacima. Očekuje se da ti porast vrijenosti bude cca 60% u odnosu na prethodnu nakon 48 sati. Napominjem, to je prosjek za jednoplodnu trudnoću.
Evo malo o beti:
http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...2ID=&Show=2157
-
[quote="iva_luca"]molnja, moj savjet je - napravi novu pretragu za 48 sati ... tzv "duplanje" se računa u redovitim razmacima. Očekuje se da ti porast vrijenosti bude cca 60% u odnosu na prethodnu nakon 48 sati. Napominjem, to je prosjek za jednoplodnu trudnoću.
Evo malo o beti:
http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...2ID=&Show=2157[/quote
Hvala ti puno draga moja puno si mi pomogla]
-
[quote="iva_luca"]molnja, moj savjet je - napravi novu pretragu za 48 sati ... tzv "duplanje" se računa u redovitim razmacima. Očekuje se da ti porast vrijenosti bude cca 60% u odnosu na prethodnu nakon 48 sati. Napominjem, to je prosjek za jednoplodnu trudnoću.
Evo malo o beti:
http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...2ID=&Show=2157[/quote
Hvala ti puno draga moja puno si mi pomogla]
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma