-
Evo, odradili smo zadaću, radionicu u školi i večeru, i sad imam par minuta vremena do tuširanja, pa nastavljam:
Ujutro se mi spremni i sa voljom
pojavljujemo u Domu gdje je bio smješten naš
Prvo odrađujemo jedan razgovor, na kojem se čude našoj uputnici na kojoj piše da naš B. može odmah s nama doma, ali pošto je Centar zakon, oni će to poštivati. Saznali smo i da smo došli samo 2-3 dana ranije, nebi bilo ništa od odlaska doma,
jer je naše zlato, kao i većina kikača tamo, imalo vodene kozice. Ajde, i tu smo dobro prošli... Na tom razgovoru su nam
kucala ko luda, jer je gospođa zvala gore da donesu mladog gospodina upoznati mamu i tatu, i znali smo da nas samo minute dijele od pogleda oči u oči. Zazvonio je telefon i gosp. s kojom smo razgovarali se je javila, i za nekoliko trenutaka otvaraju se vrata, i ulazi jedna teta noseći njega, preslatku, predivnu, plavokosu i smeđooku bebu, sa trepavicama na kojoj bi mu pozavidjele i mnoge glumice, i to nakon mazanja sa maskarom koja ih povećava 100000 puta, a koje su mu i dan danas zaštitni znak, zbog kojeg mu se obraćaju mnogi nepoznati ljudi. Ta teta je promrmljala da mora odmah gore, i uvalila to malo stvorenjce od 8,5 mj. ravno MM u ruke, koji do tada nije imao često bebe u rukama, za razliku od mene. Kada se to stvorenjce razderalo, mislim da ga je čula cijela šira okolica
, uzela sam ga i ja, zatim se i gospođa skinula s telefona, i ona ga nosala, ali ništa nije pomoglo. Uspjela ga je smiriti tek doktorica u ambulanti Doma, gdje ga je pred nama skinula i pregledala. Još u fazi plakanja su komentirale da ako bude i poslije spavanja tako plakao kad nas vidi, da nemože odmah s nama doma, a da mi odemo na kavu dok se klinci ne probude. Još se sjećam njegovog pogleda, očiju uplašenih kao srnica, sjećam se kako je bio obučen, brrrr i sad se sva naježim. I tako sjedimo MM i ja na kavi, opet bez riječi, njegov mobitel zvoni, zovu starci, kumovi... on objašnjava situaciju. Na povratku u Dom kupimo kompletić sa 3 zvečke, ali to nije bila prva igračka koju smo kupili, zaboravila sam spomenuti da je ponosni tata još onaj dan kad smo kupovali opremu, kupio svom sinku crvenog džipa na daljinski
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma