-
Naredni dani svi su prolazili kao da smo od rođenja zajedno, nije postojala nikakva faza prilagodbe. Odmah se skompao i s ostalim ukućanima, kojih je , mogli ste primjetiti bilo poprilično. Svi su se borili tko će ga nunati, maziti, igrati se s njim, pjevati mu... Ja sam u toj fazi bila dosta posesivna, i najrađe bi vrištala PUSTITE GAAAA, on je moj, moj... On je bio pravi mali puzavac, ali i ( silom prilika ) naučen igrati se u kimbaču, ili barem, pobacati hrpu igračaka iz njega, pa nisam dozvoljavala da mi ga previše nosaju, jer sam ipak ja bila većinu vremena s njim sama doma, i morala obaviti barem one osnovne kućanske poslove. Svi su se teško pomirili s tim, ali... nakraju su skužili da se mogu i igrati na podu s njim, puzati... Ti prvi dani su nam prolazili u svakodnevnim gostima, skoro 3-4 tj. Dobio je jako puno poklona, ali njega su u toj dobi najviše fascinirali papiri od poklona
Znao se s tim igrati skroz dok smo MM i ja pospremali tragove gostiju. Imao je finu rutinu: spavanje 2x dnevno po 1,5 - 2, lijepo je papao, kakao za vrijeme svakog obroka
Prava obiteljska idila
Nastavit ću ja, ne brinite 8)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma