Citiraj sanja74 prvotno napisa
Citiraj rebeca prvotno napisa
Baš ste sretnice. Baš sam danas razgovarala sa frendicom, i kaže da 4 godine čekaju na posvojenje. Da su po cijeloj Hrvatskoj poslali molbe, međutim ništa. Ta žena više od svega u životu želi bebu. Kad vidim koliko pati, molim Boga da joj usliši njenu molitvu i želju
Hmm..
Vjerujem da je u slučaju tih "dugih" čekanja puno faktora. A da na neke mogu ljudi i sami utjecati. Npr, koji su njeni zahtjevi prema potencijalnom posvojenom djetetu, koliko ona i muž imaju godina, jesu li kontaktirali CZSS nakon što su poslali molbe, koliko se angažiraju i interesiraju oko posvojenja, jesu li išli u Školicu...

Nakon što smo posvojili K, više Centara nas je kontaktiralo i reklo da smo ušli u uži krug (valjda 10tak), tako da mi je teško povjerovati da nju nisu baš nikad zvali. (Mi smo tada uživali u svojoj kćeri, i nismo ni ispitivali jel bi došli u obzir kao posvojitelji s već jednim djetetom.)
Ona ima 35 god, a on 38. Obadvoje rade, imaju ugovor za stalno. Imaju vlastitnu kuću. Slali su po cijeloj Hrvatskoj, dobna granica nije bitna, čak stalno zove po centrima... Jedino ne znam može li biti manja mogućnost što oni žive u jako malom mjestu, pa je s tim i mogućnost posvojenja manja :?