Pokazuje rezultate 1 do 27 od 27

Tema: AS 9-36 kg preporuka i neki bozicni popust :)

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno AS 9-36 kg preporuka i neki bozicni popust :)

drage ( i dragi moji ) uskoro kupujemo vecu AS., raspon cijene do koje bi si eventualno mogla priustiti je oko 1000 kn., znam da se bolje AS krecu do 1200, 1300 kn. Zna li netko gdje bi se moglo nabaviti povoljnu i dobru AS u ovoj grupi, dolaze blagdani i sve to pa se nadam da ce i ovi artikli biti na popustu, a ja stvarno nemam vremena ici po ducanima i traziti iste...
    dizajn i boja su mi potpuno ne bitni, bitno je da je sigurna za koristenje i udobna

hvala

ps. ja sam u rijeci, ali ako ima koji dobar deal u zagrebu potegnula bi i do gore...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

imaš na http://b2c.baby-center.si/ na akciji su AS bebe confort 9-36 kg trianos safe side, za koji sam čitala da je dobar. inače je 165, sada je 82 eura.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ajme hvala ti :D
    ta stolica kod nas kosta 1299 kn ! Znas li slucajno kako ide sa dostavom sa te stranice i koliko je trajanje te akcije.. Oprosti sto te tlacim, ali zaiste NISTA ne kuzim slovenski... mozda sam malo disleksik
    Bas, bas, ovu bi kupila

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

koliko ja znam, nemaju dostavu u Hrvatsku, ali ih se može nazvati i rezervirati da se ne dolazi bezveze

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

U Rijeci imaš na izbor samo CAM cca 1000kn u Beba centru ili PierCardin u Beba exclusive u Toweru., cca 700kn. BBC u TL znaš. Pogledaj predzadnji broj časopisa M&B imaš nutra ocjene mama i cijene i gdje se može nabaviti.
    Definitivno najbolji izbor u toj kategoriji je Britax Evolva 1,2,3 ili RECARO/STM ali obe su 200E, doduše Evolva se zna naći na akciji u Beba centru (nama najbliže u Ljubljani) za cca 140-160E pa možeš malo pratiti njihove stranice i zaletiti se kad je akcija.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Može li se u Hr kupiti Britax Evolva 123 Ultra (9-36)kg AS?

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170172

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Koliko znam nema Evolve kod nas.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Mogla si sačekati par dana da mi to napišeš...
    A ne me odmah ubiti u pojam

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj mirjana prvotno napisa
    koliko ja znam, nemaju dostavu u Hrvatsku, ali ih se može nazvati i rezervirati da se ne dolazi bezveze
    evo jedan zvala sam danas ducan i rekli su mi da su ove akcijske cijene samo za kupovinu preko interneta dakle, od popusta nista.
    Sada se trudim naci nekog prijatelja u sloveniji kod kojeg bi se moglo dostaviti jer sam luda, ova stolica mi je zakon!

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Aphro prvotno napisa
    Citiraj mirjana prvotno napisa
    evo jedan zvala sam danas ducan i rekli su mi da su ove akcijske cijene samo za kupovinu preko interneta dakle, od popusta nista.
    Sada se trudim naci nekog prijatelja u sloveniji kod kojeg bi se moglo dostaviti jer sam luda, ova stolica mi je zakon!
    joj negdje mi u primozgu informacija da je u brežicama :? netko ostvario taj popust tako da je platio preko interneta,ali su roba (kolica) stigla u dućan u brežicama :? :?

sorry za ovu poluinformaciju ne mogu se sjetiti otkud mi to (jesam pročitala na nekom forumu ili mi je netko pričao u stvarnom životu), ali vrijedi probati

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

teoretski je to moguce ako ti ovi u ducanu ful izadju u susret, ali mislim da bi ipak trebao znati nekoga barem polovicno u tom ducanu... inace, ja cu u ponedjeljak zvati upravu te firme ( dali mi broj u ducanu u postojni ) i pitati ima li kakvo rjesenje, makar da dostave u postu u postojnu npr. pa cemo mi pokupiti ( jednom smo vec izveli nesto tako ). Ova AS je tako dobar deal da si stvarno dajem ekstra truda da nekako dodjem do nje. Dodje mi da nazovem jednog svog decka iz jaaako starih dana kojem neka rodbina zivi u Kocevju

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ajd javi kako si to riješila... Meni je ova Envolva jaaaaaaaaako zapela za oko a Ivor opako zove novu AS. Jan ima trianos i rado bih ju izbjegla ovaj put.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Janoccka prvotno napisa
    Jan ima trianos i rado bih ju izbjegla ovaj put.
    zasto bi ju izbjegla?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Sa aspekta udobnosti mi je totalno neprihvatljiva za dijete od godinu i pol dana.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ajme ne govori mi to, moj ce sad 9 mjeseci.. ( cisto da ne mislite da ga bezveze stavljam u vecu grupu, ima 10 kg i dize se sam na noge, a duzinom ju je skoro prerastao )

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Je li netko isprobao montirati Evolvu?

na http://www.oeamtc.at/netautor/html_s...a123ultra.html mi je malo upalo u oko ovo:

Testkriterien/Sicherheit/Nachteile

Durchschnittliche Belastungswerte im Frontcrash. Der Kindersitz lässt sich nicht besonders fest mit dem Fahrzeug verbinden.
    Da li to samo oni nisu uspjeli AS dobro učvrstiti u autu ili je to opći nedostatak?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Inače je općenito ok kao sjedalica, bar mi se čini. Dobre ocjene za bočni sudar, koliko uspijevam vidjeti - ne prerasta se tako brzo po visini (ima dosta visoke utore za pojaseve).

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

ajme ne govori mi to, moj ce sad 9 mjeseci.. ( cisto da ne mislite da ga bezveze stavljam u vecu grupu, ima 10 kg i dize se sam na noge, a duzinom ju je skoro prerastao )
    Ja bih ju odmah prekrižila!

Kako misliš da ju je skoro prerastao dužinom? Bitno je da je vrh glave cca 2 cm od vrha AS. Ako je i blizu toga tako može biti još par mjeseci. Nemoj žuriti. Najsigurniji je u ovoj AS i u položaju obrnutom od smjera vožnje.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

pa i je 2cm od vrha sjedalice, ali ga jedva zakopcam jer mi se pojasevi vise ne daju rasiriti, a i pre uska mu je postala... jadnicak, izgleda kao konzervirana sardina kada ga utegnem unutra
    znam da je najsigurniji ovako i voziti cu ga u njoj, ali stvarno jos jako malo.. Znam da ima AS koje su vjerojatno puno udobije, ali za ovu akcijsku cijenu ( koja dodje nekih 600 kn nema sanse da kupim nesto iole sigurno., a iskreno 1300 kn mi je puuuno previse u mojoj sadasnjoj situaciji. Dakle sta je bolje, uzeti nesto udobno ali manje sigurno ( i cak nesto skuplje ) ili ici sa ovom opcijom i da bude malo ne udobno? koliko neudobno uopce moze biti :? Sta se tebi klinac zalio dok se vozio u njoj ili si sama zakljucila?

mg1975 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

pa i je 2cm od vrha sjedalice, ali ga jedva zakopcam jer mi se pojasevi vise ne daju rasiriti, a i pre uska mu je postala... jadnicak, izgleda kao konzervirana sardina kada ga utegnem unutra
    znam da je najsigurniji ovako i voziti cu ga u njoj, ali stvarno jos jako malo.. Znam da ima AS koje su vjerojatno puno udobije, ali za ovu akcijsku cijenu ( koja dodje nekih 600 kn nema sanse da kupim nesto iole sigurno., a iskreno 1300 kn mi je puuuno previse u mojoj sadasnjoj situaciji. Dakle sta je bolje, uzeti nesto udobno ali manje sigurno ( i cak nesto skuplje ) ili ici sa ovom opcijom i da bude malo ne udobno? koliko neudobno uopce moze biti :? Sta se tebi klinac zalio dok se vozio u njoj ili si sama zakljucila?
    Aphro ja bi ti savjetovala da ne žuriš u grupu I, možda bi bilo bolje da kupiš kombiniranu AS i voziš ga obrnuto od smjera vožnje dok ne dosegne 13 kg. Čini mi se da je sa 9 mj. (bez obzira što ima 10 kg) još prerano za grupu I. A možda se i varam...... :/
    L. ima 10 mj. i prešli smo u kombiniranu sa 7 mj. jer mi je AS 0+ prerasla po dužini. Vozit će se obrnuto od smjera sve dok ne dosegne 13kg (što neće biti tako brzo jer sad ima 7800g).

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja nekaj ne kužim. Kaj nisu te akcije za kupovinu preko interneta samo dnevne, tj. svaki dan su tri, četiri druga artikla na akciji?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

[quote="mg1975"]

Aphro ja bi ti savjetovala da ne žuriš u grupu I, možda bi bilo bolje da kupiš kombiniranu AS i voziš ga obrnuto od smjera vožnje dok ne dosegne 13 kg.

ova AS koju imam je do 13 kg ali on fizicki vise ne stane u nju. Osim toga, nemam novaca za jednu skuplju AS, a kamo li da mi pada na pamet kupiti dvije :/

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Nije to loša AS ali smatram da je totalno neudobna i neprimjerena tako malom djetetu.

Malo me tvoj post natjerao u razmišljanje... Kako je obučeno dijete u AS? Moj Ivor je baš mrcina pa je do godine dana bio u AS 0-13kg.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

dobro, sto jest, jest, ja ga obicno stavljam unutra u jakni pa je i to sigurno razlog., ali kada stalno idemo na kratke relacije pa mi je nespretno skidati ga i oblaciti svakih 10 minuta., dok bi se auto zagrijao mi bi vec stigli na odrediste pa onda opet sve iz pocetka..
    za prelazak u drugu kategoriju treba imati tezinu i dijete se treba moci ustati na noge sam.. mi smo to zadovoljili i jedno i drugo ( na noge se dize dok se drzi za nesto ili se penje na mene )

inace, da dam mali update po pitanju ove stranice... Katastrofa, uspjela sam naci nekog da mi se dostavi u sloveniju i onda u procesu narudjbe ispadne da je ta akcijska cijena samo za clanove kluba.. a da bi postao clan kluba trebas se registrirati, pa ti oni posalju karticu, pa ti onda utipkas taj broj prilikom narudjbe smilekojicupakosu

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Moj Ivan sad ima 11 mjeseci i namjeravam ga držati u AS 0-13 još barem mjesec dana. Iako se može sam ustati i ima 10-11 kila sigurna sam da je bolje čim duže ga voziti obrnuto od smjera vožnje. Istina da mu je sjedalica knap, ali ja mu uvijek skidam jaknu, a mislim da je tako i sigurnije. Dok je tako debelo obučen nikad nisi siguran koliko je remen stegnut. Što se tiče hladnoće, nekad MM ranije zagrije auto, ako ne pokrijem ga dekicom.

E sad što se tiče članstva. Učlani se preko neta i koliko se sjećam, odmah ćeš dobiti članski broj s kojim možeš kupovati dok ti ne dođe kartica. Ja sam već kupovala s tom karticom i sve je bilo 5. Sad vrebam neku akciju većih AS.

ivaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

dobro, sto jest, jest, ja ga obicno stavljam unutra u jakni pa je i to sigurno razlog., ali kada stalno idemo na kratke relacije pa mi je nespretno skidati ga i oblaciti svakih 10 minuta., dok bi se auto zagrijao mi bi vec stigli na odrediste pa onda opet sve iz pocetka..
    za prelazak u drugu kategoriju treba imati tezinu i dijete se treba moci ustati na noge sam.. mi smo to zadovoljili i jedno i drugo ( na noge se dize dok se drzi za nesto ili se penje na mene )

inace, da dam mali update po pitanju ove stranice... Katastrofa, uspjela sam naci nekog da mi se dostavi u sloveniju i onda u procesu narudjbe ispadne da je ta akcijska cijena samo za clanove kluba.. a da bi postao clan kluba trebas se registrirati, pa ti oni posalju karticu, pa ti onda utipkas taj broj prilikom narudjbe smilekojicupakosu
    imam ja tu karticu- dam ti broj ak oti može pomoći, pošalji na pp

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ivaa hvala
    nesto sam uspjela naruciti, nije me trazilo broj kartice,. nemam pojma dali je uspjelo ili nije.. vidjeti cemo kroz par dana dali ce stolica stici.. Ako ne uspijem, saljem pp.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •