Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: tjemenica

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno tjemenica

bok.nečak mi ima 5g i tek je nedavno dobio tjemenicu ne glavi...imate kakav savjet

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

da, natafljati sa bebi uljem i oprati kosu normalnim postupcima, slućaj ponoviti nekoliko puta, tj.dok ih više nebude, ali ne u jednom danu, već postepeno.
    netko koristi onaj mekani češljić, ali isto ih treba razmekšati uljem i biti oprezan da se ne povrijedi mala glavica.
    to što ima 5 godina i tjemenice nije ništa čudno ni novo, zna se pojaviti i kasnije.

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ja koristim Mustelin šampon protiv tjemenice. Još uvijek (ima 3 god9. Jednostavnije mi je jer ulje jaaaako teško isperem iz kose

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

i mojem malom (sad će 3 god) se pojavila tjemenica. Imam i malu bebu koja je imala tjemenicu, probavala sam joj to razmekšavati dj. uljem i iščešljavati, a njoj se pravilo sve više i više...sve dok nisam pošizila, namazala taj dio glavice tanko pavlovićevom kremicom i odmah je išlo dolje. tako ću i malom. samo je teže isprati poslije

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

U APOTEKI IMA ŠAMPON ZA TJEMENICE AL JE I MASNA CIJENA.MI SA 3GOD IMAMO IH JOŠ UVJEK.OČISTIMO I OPET SE POJAVE TAK DA NAS DOKTORICA ŠALJE DERMATOLOGU.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zara ju isto ponekad ima. ja ne radim ništa, ni sad, ni kad je bila beba. prođe samo od sebe.
    e da, zara ima blagi AD, možda je to povezano :?

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mi smo malo češće prali kosu. I prođe.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

M. nije imao tjemenicu, jedino sam mu po savjetu svoje mame koja je radila na pedijatriji, od samoga rodjenja kosicu mazala obicnim parafinskim uljem. Sad jel to pomoglo, tko zna.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

M. nije imao tjemenicu, jedino sam mu po savjetu svoje mame koja je radila na pedijatriji, od samoga rodjenja kosicu mazala obicnim parafinskim uljem. Sad jel to pomoglo, tko zna.

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

I mi smo mazali parafinskim uljem. I to preventivno. I nikad ih srećom nismo imali.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •