-
tjemenica
bok.nečak mi ima 5g i tek je nedavno dobio tjemenicu ne glavi...imate kakav savjet
-
da, natafljati sa bebi uljem i oprati kosu normalnim postupcima, slućaj ponoviti nekoliko puta, tj.dok ih više nebude, ali ne u jednom danu, već postepeno.
netko koristi onaj mekani češljić, ali isto ih treba razmekšati uljem i biti oprezan da se ne povrijedi mala glavica.
to što ima 5 godina i tjemenice nije ništa čudno ni novo, zna se pojaviti i kasnije.
-
ja koristim Mustelin šampon protiv tjemenice. Još uvijek (ima 3 god9. Jednostavnije mi je jer ulje jaaaako teško isperem iz kose
-
i mojem malom (sad će 3 god) se pojavila tjemenica. Imam i malu bebu koja je imala tjemenicu, probavala sam joj to razmekšavati dj. uljem i iščešljavati, a njoj se pravilo sve više i više...sve dok nisam pošizila, namazala taj dio glavice tanko pavlovićevom kremicom i odmah je išlo dolje. tako ću i malom. samo je teže isprati poslije
-
U APOTEKI IMA ŠAMPON ZA TJEMENICE AL JE I MASNA CIJENA.MI SA 3GOD IMAMO IH JOŠ UVJEK.OČISTIMO I OPET SE POJAVE TAK DA NAS DOKTORICA ŠALJE DERMATOLOGU.
-
Osoblje foruma
zara ju isto ponekad ima. ja ne radim ništa, ni sad, ni kad je bila beba. prođe samo od sebe.
e da, zara ima blagi AD, možda je to povezano :?
-
Mi smo malo češće prali kosu. I prođe.
-
M. nije imao tjemenicu, jedino sam mu po savjetu svoje mame koja je radila na pedijatriji, od samoga rodjenja kosicu mazala obicnim parafinskim uljem. Sad jel to pomoglo, tko zna.
-
M. nije imao tjemenicu, jedino sam mu po savjetu svoje mame koja je radila na pedijatriji, od samoga rodjenja kosicu mazala obicnim parafinskim uljem. Sad jel to pomoglo, tko zna.
-
I mi smo mazali parafinskim uljem. I to preventivno. I nikad ih srećom nismo imali.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma