Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: ogrlica za bebe od koje ne bole zubići?!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno ogrlica za bebe od koje ne bole zubići?!

Slučajno na kavi dok sam sijedila sa svojom princezicom,prišla nam je isto takva slatka malena curica ,i nisam mogla a da ne primjetim ,malu ogrlicu žute boje oko njezinog vrata ,mislim na curicu ,naravno,i kad sam rekla kako je slatka ogrlica,njezina mama je rekla da je to kupla u ljekarni,i da od kada malena to nosi ,manje je bole zubići,jeli netko od vas upoznat s tim ,i dali djeluje??? :?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Znam da ima neka ogrlica od jantara za bebe koja ublazava bolove kod rasta zubica. Mozda je to?

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa
    Znam da ima neka ogrlica od jantara za bebe koja ublazava bolove kod rasta zubica. Mozda je to?
    Vjerojatno je to to. Mi smo ju dobili na poklon, al mu nikad nismo stavili. Ali lijepa mi je. Ja ću je nosit ko narukvicu.

Citiraj beba128 prvotno napisa
    ...od kada malena to nosi ,manje je bole zubići,jeli netko od vas upoznat s tim ,i dali djeluje???
    A čuj, netko tvrdi da djeluje. M. je imao "problema" s izbijanjem prvih zubića, a kasnije ih nismo ni skužili. E sad, da sam mu stavila ogrlicu nakon izbijanja tih prvih zubića i ja bih tvrdila da pomaže. :/

Al znam da te ogrlice nisu baš ni jeftine. Ova naša je kupljena u Švicarskoj i koštala je, mislim, 50 eura.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Govorilo se vec dosta na forumu o tim jantarnim ogrlicama. Neki ljudi vjeruju, neki ne. Mi je nosimo jer odmoci ne moze. Kod nas je ima za kupiti u Rosi Step-u u Gotovevoj i bas su neki dan dobili novu posiljku jer im je prva planula. Kosta 85kn!

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

bok!
    mi smo je imali za prvu bebicu i stvarno nije bilo nikakvih problema. Kako netko vec napisa : ne moze odnemoc. Za ovu bebicu jos nismo nabavili ali razmisljamo o tome. Inace, prvu smo abavili u svicarskoj. Ima i u nasim ljekarnama ili?

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

uh, ja bila nesto nasla da moze odmoci... tj. da utjece na kvalitetu zubica - kasnije...
    al nemrem naci topic o tome...

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj lucky day prvotno napisa
    uh, ja bila nesto nasla da moze odmoci... tj. da utjece na kvalitetu zubica - kasnije...
    al nemrem naci topic o tome...
    mislim da sam i ja ovdje čitala da slabi korjen zuba ili tako nešto... :?

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

da, link tamo govori o istrazivanju u svedskoj...
    pa su tamo cak morali povuci te ogrlice iz ducana nakon tog istrazivanja...

ma ali i ne samo to - mene bi mozda bilo strah da se dijete ne udavi ogrlicom... :/

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Kako ce se udavit ogrlicom? ona ti je skroz uz vrat, nije dugacka.... Meni bi najsmjesnije bilo kad bi me pitali jeli to za gristi (kad je za zubice...)

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Radi se o jantarnoj ogrlici ali nije da od nje ne boli nicanje zuba, vec se radi o tome da dovodi u ravnotezu zlijezde slinovnice te beba ne slini. Mi smo kupili svome malenom i nismo mu je skinuli vec ravno 7 mjeseci. Ima ih za kupiti u zlatarni Maric u Ozaljskoj ulici. Jako su lijepo izradene - zrnca su okrugla tako da ne mogu povrijediti njeznu djecju kozu, a izmedu svake perlice je cvoric tako da se ne moze rasuti i beba ih ne moze progutati. Cijena je oko 200 kuna ali se zaista isplati. Dok je nije imao, nisam mu mogla namijenjati slinceke.
    Toplo preporucam.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ma joj, ne zelim sad smisljati scenarij kako..
    kad sam vidjela na '911' kako se jedan mali, spustajuci se niz tobogan skoro udavio vezicom na ovratniku jakne... na totalno bizaran nacin je zapela - znam da je svasta moguce, pogotovo sa nestasnom djecom...

no, ipak prvi razlog je onaj gore...
    iako je tek jedna studija , izgleda, napravljena o tome - nekako mi se ne igra s tim...
    luka nije imao tako velkih problema sa zubicima da sam morala posezati za icim osim 'dentinox'-a... nisam potrosila ni 10 kapi do sad...

dakle o toj ogrlici ne znam vise nego vi...
    samo sam podijelila to sto sam procitala...
    mislim da se neki proizvod ne povlaci tako lako iz prodaje...

vjerujem da kristali, kamenje itd. imaju moc iscjelivanja - no valjda ipak treba istraziti i kontraindikacije i moguce poslijedice kako si ne bi napravili medvjedju uslugu... :/

na zalost - eto cini se da s jantarom za malu djecu ne vrijedi - 'moze pomoci a ne moze skoditi'...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Imala bih dozu opreza sa stvarima koje se koriste masovno u iscjeliteljske svrhe i dolaze iz tko zna čijih ruku, pošto je ipak riječ o bebama- ipak to utječe na energetsko polje, možda na nekoj razini može i smetati bebi, ajde ne mislim baš štetiti.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

a i mama si moze uvijek ogrlicu prisvojiti sebi za narukvicu ili za ljeto oko gleznja...

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

mi smo nabavili u apoteci napokon, zuta je, drugacija od Eline, nadam se da ce bar malo djelovat. Bila je 100 kn, jel ima netko takvu?

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

MOja sestrična je imala za dvoje djece ogrlice i nijedno nije ni slinilo ni imalo temp....malom je stavila sa 4 mjeseca kad je počeo slinit i poslje ništa...mala je nosila od par tjedana starosti...

Naša stigla al je još nismo preuzeli...nadam se da će pomoć...

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

i josip manje slini, temp jos nije imao a ela nikako nije imala, valjda je bar malo pomoglo

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

NAMA SU KAZALI DA NEMA JEDNAKO DJELOVANJE KOD SVE DJECE.SA SINOM NAM JE POMOGLO I NOSI JE JOŠ DAN DANAS A IMA 3 GOD.SA CURICOM NAM BAŠ NE POMAŽE.MI SMO JE NABAVILI OBADVJE IZ AUSTRIJE A VIDJELA SAM DA IH SADA I IMA KOD NAS I U PRIVATNOJ APOTEKI U ČAKOVCU.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •