Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: Rucni usisivac

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tattoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mi imamo electrolux onaj crveni već jako dugo. Odličan je, puno ga koristimo, lako se održava i pere filtar, snažno vuče. Jest da je koštao 400kn, ali vrijedi svaku lipu. Puni se preko punjača uštekanog u struju, ali još nam se nije desilo da se isprazni do kraja. Čak i kad ga znamo zaboravit stavit na punjač i bude par dana bez punjenja on radi besprijekorno. Mama ima neki jeftini no-name, više ga ni ne koristi jer loše vuče, teško se čisti. Kad smo mi kupovali nije ni bilo ovih 2u1 tako da ne znam. Mislim da mi je ovaj super baš zbog te komocije - nema povlačenja kabla po stanu, traženja utičnice, a super vuče. Što manji, jači i praktičniji - vrijedi novaca.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja imam electrolux 2 u 1 i on je praktičan za podove ali nastavak ručni je tak tak, ali sam zadovoljnija s rowentinim ručnim koji usisiava i tekućinu..i vuče bolje....

tomita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj lipalila prvotno napisa Vidi poruku
    ja imam electrolux 2 u 1 i on je praktičan za podove ali nastavak ručni je tak tak, ali sam zadovoljnija s rowentinim ručnim koji usisiava i tekućinu..i vuče bolje....
    Koji je to model što usisava i tekućine?

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj tomita prvotno napisa Vidi poruku
    Koji je to model što usisava i tekućine?
    http://www.segar.hr/products/1011687

ovaj-

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •