-
Stigla je i naša Ana!
Dana 22.01. rodila se i naša mala Ana,teška 3080g i 49cm duga.Sve je počelo u ponedjeljak malo prije ponoći kada mi je pukao vodenjak.Slijedila je nevjerica i iako je sve bilo spremno za polazak bili smo smeteni što sad.Dok smo čekali sveki da dođe pokupila sam posljednje stvari i bili spremni za polazak.Stigli smo u bolnicu kada je uslijedio ctg,pregled nimalo ugodan jer se beba još nije skroz spustila,klistir i odlazak u boks.Tamo su me prikačili na drip jer nije bilo trudova,a i zbog otvaranja.Uskoro je drip počeo djelovati,bolovi postali grozno bolni,ovaj put skoro nepodnošljivi tako da su me natjerali i na povraćanje.MM je bio samnom,ali ruku na srce nikakve koristi od njega osim što mi je držao onu tečicu za riganje.On je skoro zaspao na onoj stolici kraj mene.U dva jača truda u 4.35 na svijet je stigla i Anči tako da Josip ima malu seku što ga trenutno čini vrlo nekontroliranim.Iza toga je slijedilo šivanje par šavića 4-5 ništa strašno osim što je bilo naživo bez inekcije.Na kraju svega rekla sam da jeovaj put ipak bilo i posljednji.Iz bolnice smo izašli nakon 4 dana s nešto manjom težinom ali nadam se da će je ubrzo nadoknaditi jer vuče ko luda.Sad smo svi u fazi privikavanja pa baš i nemam vremana za javljanje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma