spremam se naručiti, pa da čujem kako vam se sviđa!
spremam se naručiti, pa da čujem kako vam se sviđa!
Po mom misljenju, najbolja moguca knjiga sto se djece tice![]()
Da moram izabrati samo jednu knjigu na ovom svijetu sto se djece tice, to bi bio moj izbor![]()
Meni je isto super. I mije imamo![]()
trebala sam postaviti pitanje na 1-3 ili ap-u.![]()
anchie, razmišljala sam koju da kupim i čini mi se da je "discipline" najisplativija. thanks!
I mi je imamo!!!
Ja imam tonu knjiga o odgoju i definitivno mi je ova najbolja. Najviše posežem za njom.
Jeste li je naručivali preko algoritma?
Kolika je cijena?
Isto volim, ali ne mogu birati favorita izmedu te i The Successful Child.
spremam se narucit hrpu knjiga jer se na searsa sve vise navlacim, sta vise ovo sve citam. ima li smisla narucivat baby book ako mali ima skoro 6 mj? tj pitanje je jel to samo za novorodjencad ili opcenito?
Ja volim Searsa, ali Penelopina Djeca prvo (ili Prvo djeca) mi je daleko najbolja do sada.
150 kn? Ja danas naručila i rekli su mi oko 92 kn, a Successfull child oko 120. Stižu za mjesec i pol jer moraju naručiti direktno od dobavljača iz SAD-a
Ne znam sad o kojoj govorimo- Baby Book je oko 150 kn
Cure, ja sam u dogovorima sa Profilom da mi naruče Discipline book, koštat će oko 160 kn...hoće još netko sa mnom, da naručimo odmah čoporativno više komada![]()
Ajde javite mi, danas-sutra, ak ste zainteresirane![]()
kloklo, hoću ja, a ako nešto zapne u pregovorima, javi mi da sredim stvar![]()
btw, sad stalno imaju po nekoliko primjeraka "no cry..." :D
Vidla saaaaaam :D proširit ćemo mi još njihovu stalnu ponudu 8)Originally Posted by Lutonjica
Meni, nadam se, ovih dana stiže Discpline book i Succesfull child
kloklo, i ja bi se pridružila čoporativnoj narudžbi!
Ma daaaaaaaaaj :shock:
A di si naručila, u Profilu ili Algoritmu?
u profilu, nakon mjesec dana su mi rekli da nisu izgubili moj brojnego knjiga još nije stigla, eto prošao još mjesec i ništa. ljuta sam!
ak vam bude frka za nabavit knjige mogu ih ja uzet ovdje pa donesem iduci mjesec kad dolazim u zg?
uostalom, zakaj se ne skupi vas par pa sa http://www.bookcloseouts.com/default.asp?N=0 narucite kaj kome treba od searsa pa si postarinu podijelite?
jos pogledajte na www.bol.com, ali odite na opciju za nizozemsku, jer ak cu nekom kaj donosit uzimat cu kod njih
Ja preko amazona dobila knjige za 10 dana.
Inače, njihove pošiljke dobijem stvarno u rekordnom roku (iz USA).
naša draga cvrčkica mi je dala tip da discipline book imaju u algoritmu (cvrčak!), ja sam danas jednu kupila a ima ih još 7. paperback, cijena 90 kn. navalite!
Mene su jučer zvali iz Algoritma da me obavijeste da su mi knjige stigle pa su valjda povukli više komada
Cvrčak, ms. Ivy, baš vam hvala![]()
Rezervirala sam telefonom i sutra ujutro idem po nju makar sjekire padale![]()
Evo ja sam tkđ. naručila u Algoritmu i poslati će mi knjigu u Algoritam u Osijeku da ne moram plaćati poštarinu! Jedva čekam! :D
Jučer bila u Algoritmu u kupila si knjigice :D
imaju još nekih njegovih knjiga. Ja uzela i The Attachment Parenting Book![]()
Podižem malo topic da ne otvaram novi.
Danas su mi stigle The successful child i The discipline book! Jedva čekam da Lara zaspi da počnem čitati.
Tko je zainteresiran u Algoritmu ih imaju.
Nemaju ih više, ja jučer htjela kupiti :šmrc:Originally Posted by Adrijana
ja prekjuce kupila zadnje!!Originally Posted by pcelica
Rekli su da će naručiti! Samo ja sam bila sigurna da je imaju, bila sam i na njihovoj stranici, čak su mi kad sam je tražila rekli da je imaju, a onda...Originally Posted by ms. ivy
Lu :belj:
imali su na cuvanju za nekoga ko se trebao pojaviti do 5.11 pa na kraju nije.
ali naruce ti oni sta hoces.
Ja sam bila naručila i za tjedan dana su mi poslali. Svaka je cca 100 kn. Meni su dostavili u knjižaru u Varaždin tako da nisam plačala ni poštarinu.
A knjige su super! :D
Evo ja baš zvao u Kong Cross i u Gajevu i veli ženska da nemaju i da misli da prije prvog mjeseca neće ni imat.
možda je ostala koja u maksimirskoj...
pčelice, ja ti posudim moj discipline book ako se uspijemo naći i ako mi ga pinokijica vrati! :namig: ili neka ti ga onda donese u lisinski.
Može!Originally Posted by ms. ivy
Pinokijiceeeeeee
Meni žena na blagajni nije točno znala reći kada će doći, pretpostavila je oko mjesec dana i rekla da će mi javiti.
Ma ja sam njih kontaktirala preko njihove web stranice. Za koju god knjigu sam pitala uvijek su mi ju jako brzo nabavili.
vi se izdogovarajte pa mi samo javite gdje je![]()
pčelice, mogu li te zamoliti da ga pokušaš pročitati npr. do božića? došlo mi je da malo osvježim znanje...
a imati ćemo i razlog da se nađemo, jupiii!
a zna li neko ima li knjige u SA?
ili ce mi neko kupiti u ZG ili kopirati pa da posalje![]()
posaljem ja pare, sta ste se prepali![]()
Da li je DB uopste prevedena?