Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: Pindjur i sestra

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Pindjur i sestra

znam da ste garant pomislile da sam fulala pdf i ta bi ovo trebalo na recepte, ali ne...

Oskar svoj penis, vec jedno 2 godine zove Moj Pindjur (al bas tak.. ono..s postovanjem, trebate cut... da zna napisat garant bi napisao s velikim i malim slovima, bas ko ja sad) i pojma nemam od kud mu to im, al nema veze

U zadnja 2-3 mjeseca doslovno je opsjednut i to me bas puno i ne smeta - pustim ga neka ga proucava i super mi je sto mi onako, djecji naivno, dolazi s raznim konstatacijama i pitanjima o istom, al ne znam sto da mislim jel bas super i to sto Melita aktivno sudjeluje u svemu tome... Odnosno ne znam kaj da im vise velim - vec sam rekla da sestra ne smije bratu dirat Pindjura i njemu sam rekla da ga ne mora bas cijeli dan dok smo doma imat van gaca i navlacit (naime fasciniran je time sto mu se digne i sto mu otvrdne kad ga navlaci i stalno i stalno i stalno iznova nemre odoljet da utvrdjuje kak je to fakat bas super!)

meni je koma da mu branim jer je u biti to sto on radi skroz prirodono za decke (jelda je - odbijam vjerovati da je devijantno)

A kaj se u stvari desava?
    Pa obicno ga on izvadi, pa malo navlaci i prevlaci kozicu i onda zove Melitu da joj pokaze.. gle seka, kad ja njega ovak onda on onak, a kad ja ovo onak onda bude ovak... pa gle kak je tvrd.. pa gle nemrem ga savinut.. vis.. nemrem.. probaj ti... nemres ni ti jelda...pa gle ovo, pa gle ono...

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Pa obicno ga on izvadi, pa malo navlaci i prevlaci kozicu i onda zove Melitu da joj pokaze.. gle seka, kad ja njega ovak onda on onak, a kad ja ovo onak onda bude ovak... pa gle kak je tvrd.. pa gle nemrem ga savinut.. vis.. nemrem.. probaj ti... nemres ni ti jelda...pa gle ovo, pa gle ono...
    Baš si me nasmijala , moj još nije došao u tu fazu pa ne znam šta reći ...

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

moram, sorry...

Nismo došli u tu fazu, ali sve u svemu moj D nikad nije bio posebno fasciniran svojim penisom.
    Nije istraživao, nije ga navlačio (osim kad je bio beba) niti mu davao imena. Jednom me samo pitao zašto mu je ujutro veliki, rekla sam mu da mu se piški i to je to...pa sad zbilja ne znam šta da velim... možda me to tek čeka
    I da...prirodno je to šta radi...od sad, pa na dalje i u buduće.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

objasni mu da se sa svojim pnđurom zabavlja kad je sam

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

da PINĐUR!!...
    ne znam što da ti kažem, mene to tek čeka, a videk je već sada s 3 i pol godine totalno fasciniran sa dizanjem pinđura, s tim da to njega jako živcira kad mu se dogodi

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    objasni mu da se sa svojim pnđurom zabavlja kad je sam
    Bilo bi mi smiješno da i Melitu ne uključuje u to, ali ovako, kao i maria.

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

izvini, fakat je smiješno (znam da tebi nije), pogotovo što se pojavila tema sličnog sadržaja o oduševljenju dječaka "sobom". Jel to nešto u zraku?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

sad samo čekaj da ti Melita dođe sa Kiselom Paprikom!

Oskar je već dovoljno velik da mu kažeš kako je Pinđur njegova intima i kako nije u redu da ga navlači pred drugima.
    I lijepo mu reci kako su on i sestra u krvnom srodstvu (mi smo to već sve objasnili vezano za ljubljenje u usta) i da nema potrebe da njoj pokazuje baš sve što je vezano za njegovo tijelo.

I, moramo poslati Ančicu na ovaj topic, poslat će ti opaku pokoru što penis lijepo nije Penis, a vulva - Vulva!

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni ovaj topic dragocjen, njušim uskoro sličan problem kod nas koji uopće nisam osvjestila, ovako ću se pripremit. Dajte mi objasnite ovo sa krvnim srodstvom, kako im objašnjavate zašto je krvno srodstvo prepreka da se pipkaju i pokazuju (ako odeš sa mnom po onu kutiju dat ću ti da mi diraš pišapa )? Mislim, objasniti tako da bude relativno jednostavno.
    Mi se furamo na "intimne dijelove".

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

M. je isto zadivljen i bavi se svojim pišulincem koji se zove ni manje ni više nego Pimpokralj ili Pimpočanstvo. Međutim, uvijek je bio stidljiv pred svima osim pred roditeljima, tako da ga nismo imali nikakvih nezgodnih situacija, npr. sa sestričnicom s kojom je često i spavao u istom krevetu niti bilo s kim drugim u vrtiću i školi. Novopečeni braco i seka su toliko stidljivi jedno pred drugim, da se presvlače isključivo iza zatvorenih vrata, a prisutni mogu biti samo roditelji.

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa
    Pimpokralj ili Pimpočanstvo
    pinđur, pa ovo,
    ajme majko što me čeka :shock:

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Roza prvotno napisa
    Citiraj Zdenka2 prvotno napisa
    Pimpokralj ili Pimpočanstvo
    pinđur, pa ovo,
    ajme majko što me čeka :shock:

stvarno, odakle im svima toliko udivljenje????? :shock:

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Maja prvotno napisa
    Meni ovaj topic dragocjen, njušim uskoro sličan problem kod nas koji uopće nisam osvjestila, ovako ću se pripremit. Dajte mi objasnite ovo sa krvnim srodstvom, kako im objašnjavate zašto je krvno srodstvo prepreka da se pipkaju i pokazuju (ako odeš sa mnom po onu kutiju dat ću ti da mi diraš pišapa )? Mislim, objasniti tako da bude relativno jednostavno.
    Mi se furamo na "intimne dijelove".
    Pa ja bih mojima objasnila u istom kontekstu kao i zasto se rodbina ne vjencava i sl.

Prvo, spolni dijelovi tijela, a tu spadaju penis i vulva (neki se u terminologiji oganice samo na vaginu), su stvoreni za raditi djecu kad odrastemo i zaljubimo se u nekog s kim zelimo osnovati obitelj (kao sto je, npr. nasa). Odrasli ljudi, muskarac i zena, naprave dijete putem neceg sto zovemo spolni odnos ili seks. Spolni odnos je kada muskarac stavi svoj penis u zeninu vaginu. Kada imamo seks onda se obicno dodirujemo po spolnim organima jer nam to daje lijep osjecaj (priroda je napravila tako da bi i pravljenje djece, kao sto je iimanje djece, trebalo biti lijepo i ugodno).

Da bi muskarac mogao staviti penis u zeninu vaginu, njegov penis se mora ukrutiti (nekad kazemo "dici") a da bi to mogao napraviti kad smo odrasli, on mora vjezbati. Pa zato i kad smo djeca, i dok nemamo spolne odnose, penisi od djecaka vjezbaju. Nekad vjezbaju po noci, nekad vjezbaju po danu, nenamjerno. To ga nase tijelo vjezba. Ali nekad kad ga diramo, onda saljemo signal nasem mozgu da ga ukruti. Slicno se desava i kod djevojcica kada diraju svoju vulvu, jedino sto su njihovi spolni organi unutra, u tijelu, pa ne vidimo sto se dogada. Ali mozemo osjetiti. Kada to radimo, diramo nase spolne organe jer nam se svida psjecaj, to se zove masturbacija.

Spolni odnosi i masturbacija su jedna intimna stvar izmedu zene i muskarca (nekad izmedu zene i zene ili muskarca i muskarca) ili same osobe pa zato ne diramo i ne pokazujemo spolne organe u javnosti, pred drugim ljudima.

Zasto je vazno da osobe koje su si bliza rodbina nemaju spolne odnose jedni s drugima: Svako dijete zapocelo je svoj rast u majcinom trbuhu sastavljeno od dva dijela - maminog jajasca i tatinog spermija. Dijete ne moze narasti samo iz jajasca ili samo iz spermija, mora biti jedno jajasce i jedan spermij koji ce se spojiti. Oni se spoje tako da kad penis od muskarca ude u zeninu vaginu, onda, uz jedan osjecaj koji se zove orgazam, posalje iz svojih testisa malu vojsku spermica u vaginu i oni krenu u trku koji ce prvi stici do jajasca. Onaj koji prvi stigne, zajedno ce s jajascem napraviti bebu.

Spermiji od tate u sebi nose poruku (nesto sto zovemo geni) o tome kakvo ce dijete biti. Isto tako, jajasce u sebi nosi poruku kakvo ce dijete biti. Jedno je poruka od mame a jedno je poruka od tate. Onda kad se spoje, dogovore se koje dijelove poruke ce uzet od tate, a koje od mame. Zato smo svi mi u nekim dijelovima slicni na mamu, a u nekima na tatu.

Ako brat i sestra ili neka druga bliza rodbina imju spolni odnos jedan s drugim, poruke od mame i tate bivaju preslicne i cesto se dogada da onda dogovor postane zbunjen i dode do gresaka pa se tako rodi dijete koje je jako bolesno. Kako ne zelimo da imamo djecu koja su bolesna, braca i sestre, kao i bliza rodbina, nemaju spolne odnose. Zato se i ne zlajubljujemo ubrata ili sestru, bratica ili sestricnu, zato se s njima ne vjencavamo. Zato imamo seks, kad odrastemo, samo s osobama koje smo zavoljeli ali koje nisu nasa rodbina. Da nemamo bolesnu djecu (ne bi bilo fer prema djetetu, zar ne?).

Ono sto je jako vazno zapamtiti je da samo odrasli mogu imati djecu i zato je seks rezerviran samo za vrijeme kad smo odrasli. I priroda je napravila tako jer je napravila da ako imamo seks kad smo djeca, onda to jako, jako boli i moze nas jako povrijediti.

Ono sto je takoder jako vazno je da neki ljudi (znanci ili neznanci) neznaju ili ih nije briga da su djeca premala za seks, da ih on moze jako boljeti pa ih pokusavaju natjerati ili nagovoriti djecu da imaju seks s njima ili da ih diraju po spolnim organima. To NIJE DOZVOLJENO i ako se ikad dogodi da neka osoba dode djetetu (tebi ili nekom tvom prijatelju/poznaniku) i trazi od njega/nje da je dira po spolnim organima ili da dira dijete pos spolnim organima, dijete treba reci ne i pobjeci ako moze, ali u svakom slucaju reci mami, tati ili nekom drugom9baki, djedi, uciteljici, ucitelju...) sto se dogodilo i onda ce odrasli se pobrinuti da ta osoba ne povrijedi vise niti jedno dijete.

Eto, tako ja objasnjavam. naravno, rupe se popunjavaju po potrebi i prilici. Al moj je stav da nema smisla zabasurivati.

Btw, ja se sjecam da smo kao klinci istrazivali, igrali se doktora i sl. Samo sto nazalost nije nam nikad nitko objasnio stvarno kaj je seks i slicne stvari nego zamisljas gluparije.

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

e ovo od ančice ću morati isprintati, pa kad ustreba....

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj anek prvotno napisa
    videk je već sada s 3 i pol godine totalno fasciniran sa dizanjem pinđura, s tim da to njega jako živcira kad mu se dogodi
    I Isaa isto

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj white_musk prvotno napisa
    Citiraj anek prvotno napisa
    videk je već sada s 3 i pol godine totalno fasciniran sa dizanjem pinđura, s tim da to njega jako živcira kad mu se dogodi
    I Isaa isto
    I M. je bio u istoj dobi, ali njega to nije nerviralo. Za to je imao (i još ima) termin: ručna (kočnica) .

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ok, vec vidim da ce se neki izrazi za spolne organe prosiriti pukom

al obzirom da imamo donekle slicnu situaciju u okolini - sa zanimanjem pratim savjete

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

moj je stav da neke stvari, nevezano da li se radi o obitelji ili ne, moraju ostati intimne. tako sam objasnila i šimunu. kad je s tri, četiri godine započeo s pojačanim interesom za svoj Pinjur dobio je zavjesu za kadu i počela sam ga puštati da iza nje sam provodi vrijeme u zabavi. nisam radila nikakav bauk iz toga, ali sam mu objasnila da nije primjereno navlačiti se pred drugim ljudima jednako kao što nije primjereno kopati nos, češati se po guzi ili kakati u društvu. i izvrsno je to prihvatio,a tuširanje je svakim danom sve duže i duže...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

I D. ima non stop ruku u gaćama i baš sam mu ono rekla, da je to sve ok, ali da svaki put kad uđem u sobu on brzinski vadi ruku iz gaća i da je to nešto što je normalno da radi, ali da mora procjeniti dal je sam i da neće netko ući u sobu, jer isto tak umjesto mene može doći netko drugi.
    Tušira se iskljućivo sam u tuš kabini i isto tak tuširanje traje do besvjesti.
    A ovaj tekst od Ancice printam jer iz njega možemo puno naućiti i pravilno djeci objasniti seksualnost.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Kod nas (još) nema dugotrajnih tuširanja - kod M. još ne postoji ta vrsta interesa. Što se tiče ponašanja pred drugima, pri tome mislim i pred roditeljima, objasnili smo mu isto kao petrić i rinama, da je to stvar intime svakoga čovjeka i da se tako ne ponašamo pred drugima. To je prihvatio, jer je inače vrlo osjetljiv na privatnost.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •