znam da ste garant pomislile da sam fulala pdf i ta bi ovo trebalo na recepte, ali ne...![]()
Oskar svoj penis, vec jedno 2 godine zove Moj Pindjur (al bas tak.. ono..s postovanjem, trebate cut... da zna napisat garant bi napisao s velikim i malim slovima, bas ko ja sad) i pojma nemam od kud mu to im, al nema veze
U zadnja 2-3 mjeseca doslovno je opsjednut i to me bas puno i ne smeta - pustim ga neka ga proucava i super mi je sto mi onako, djecji naivno, dolazi s raznim konstatacijama i pitanjima o istom, al ne znam sto da mislim jel bas super i to sto Melita aktivno sudjeluje u svemu tome... Odnosno ne znam kaj da im vise velim - vec sam rekla da sestra ne smije bratu dirat Pindjura i njemu sam rekla da ga ne mora bas cijeli dan dok smo doma imat van gaca i navlacit (naime fasciniran je time sto mu se digne i sto mu otvrdne kad ga navlaci i stalno i stalno i stalno iznova nemre odoljet da utvrdjuje kak je to fakat bas super!)
meni je koma da mu branim jer je u biti to sto on radi skroz prirodono za decke (jelda je - odbijam vjerovati da je devijantno)
A kaj se u stvari desava?
Pa obicno ga on izvadi, pa malo navlaci i prevlaci kozicu i onda zove Melitu da joj pokaze.. gle seka, kad ja njega ovak onda on onak, a kad ja ovo onak onda bude ovak... pa gle kak je tvrd.. pa gle nemrem ga savinut.. vis.. nemrem.. probaj ti... nemres ni ti jelda...pa gle ovo, pa gle ono...

Odgovori s citatom
, moj još nije došao u tu fazu pa ne znam šta reći ...