Ma nitko, zezancija.sorciere prvotno napisa
![]()
Ma nitko, zezancija.sorciere prvotno napisa
![]()
luna bu išla u zatvor![]()
to se kod nas u bosni prkosnoj veli uzelo dijete furseta... ne valja, ne valjaanki prvotno napisa
![]()
luna, da te utješim, to je faza. zove se terrible two... i proći će.
nakon nje dolazi horrible three![]()
a kad dođeš u ovu fazu u kojoj smo mi sada - e onda brale, onda nećeš imati samo svoj topic, nego cijeli pdf s naslovom "kaleb - izazov roditeljstva"(čuvaj si živce :/ )
a tek kad uđu u pubertet 8)
Micek, idemo popodne u šetnju s tačkama/ kolicima?![]()
A da ga fakat uvališ u tricikl?
na znam više jesam li na dobrom topicu, svašta sam čitala![]()
imaš i u tl šoping kolica, s povrćem i sjedalicom za medu, bebu.
baš je slatko
klinac ih može gurat
mama courage prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
Ma, to smeće se raspada, ne mogu ti opisati kako sam ljuta na sebe što sam ga kupila iako sam ZNALA da je smeće.Linda prvotno napisa
Kužim, i naš je raspadnut, inače bih ti posudila.
Savjetovala bih te, ali ne znam, sorry. FAZA![]()
MM već nekoliko dana ponavlja "Isuse, još jedan ovakav.. ajme majko još jedan.."Luna Rocco prvotno napisa
Ja se ne usuđujem ni promišljati o tome. Bumo vidli. 8)Luna Rocco prvotno napisa
----
Patrika se ne može vodit za ruku. Nikad. Uopće ne pokušavam. ALi nalazim načine. Jedan od načina našeg prelaska ceste na pješačkom a bez držanja ruke, podsjeća me na tjeranje gusaka u određenom smjeruznaš ono kad mašeš rukama ispruženim ispred sebe (od straha da malac - guskica - ne pobjegne )
Mi kad idemo negdje izgledamo i zvučimo kao vojska.Čuje se samo :"Ajmo djeco,drži se,sad lijevo,pa desno,gledaj ravno,STOP,brže,sporije.."A što ću kad nema drugog načina.Mali je u kolicima,veliki se drže za kolica svatko na svojoj strani.Onda se klepaju iznad maloga pa ako jedan skrene skrene i drugi pa ako meni malo popusti koncentracija i ublažim ton sve ode kvragu.
Hvala Bogu bar s tim nismo imali problema, ja inače kažem "evo auto možete pogaziti ako mi ne daš ruku" i sve 5![]()
:shock: ajme majko, za poludit s klincimaTrina prvotno napisa
![]()