Lucija Ellen je napisala:
Zbog svog straha znam zivcaniti ako po mom subjektivnom dojmu previse puta za redom odbije hranu ili ako je jako cendrava a ja ne znam zakaj. Ili ako se budi nocu i nece spavat iako inace spava cijelu noc. No, ako sebi objasnim neki razlog, ne smeta mi. Moze mi se onda popet i na glavu. Recimo, aha, ide joj trojka. Pa NORMALNO je da je lose volje, normalno da place, cedra, da joj nista ne valja, da ne jede... Pokusavam na sve nacine drzati svoju nervozu na lancu. Mislim da je i ona mirnija ako sam ja cool
Ovo mogu potpisati 1000 puta, točno to i mene koči, sve je isto osim što je moj dečko.
Trenutno sam na GO i mislim da mu ustvari teško pada ovaj "blagdanski raspored". Malo je mama doma, malo nije, malo je tata doma, baka, deda,... Mislim da ga izluđuju te promjene, a čini mi se da ga i muči komuniciranje. Počeo je govoriti i sve se više služi govorom da nešto objasni, pokaže, zaželi, a ako ja ne razumijem što želi, onda je nervozan. Pa ga valjda malo muče i zubi, pa se malo teže uspavljuje,... uglavnom, imamo i ludih dana.