Citiraj pikula prvotno napisa
Kad su dogovore oko neke spačke i toliko im je zabavno da mi se smiju što god ja radila ili govorila - e od tog mi para ide na uši. Recimo operite rukice i pazite da se ne namočite. Kikot u kupaoni. Oni obučeni mokri u kadi. Objašnjavanje, natezanje ništa - njima je super. Umiru od smijeha. Kupaona potop, Di prehlađena, ja s vrećicama iz dućana po cijelom podu. Onda to saniramo i za sat-dva nova genijalna ideja. :shock:
Super mi je da su kreativni, super da se ne boje, super da se dobro slažu, ali moraju i poslušati nešto povremeno Ponekad stvarno ne znam kako da ih impresioniram.
pikula

mene sve više dovodi na rub, ali pokušavam ne misliti o tome. i nadam se da će brzo proći. ali otkuda mu samo ideja da ugrize nekoga?! kao da se mi doma grizemo. neki dan me je tako ugrizao u nogu dok sam nešto prala u kadi da sm ga instiktivno bacila na pod. u stvari uopće nisam imala predođbu u tom času tko me ugrizao (imamo i mačku....i tatu ), pa sam jednostavno reagirala da TO maknem sa sebe....UŽAS!

još gore da to napravi nekom djetetu u vrtiću

tješi me samo što sam negdje pročitala da je i Branka Vlašić bila zločesta kao mala :D