I kod nas je počelo s otvaranjem vrata, onda su nedavno shvatili da mogu sami pozvati lift, pa kako nedam da se svaki put zovu dva lifta, nakon nekoliko puta ljutnje i vikanja, postavih pravilo da na odlasku od kuće zove K, a na povratku B. A tek svađe oko toga tko će prvi u auto, da bi sjeo u prvu sjedalicu, pa onda ostali moraju ili preskakati preko njega ili ići na druga vrata. Za izludit! I sve to nekako trpim i smirujem situaciju dok mi to nisu napravili na kiši, pa sam pukla. Sad i za to imamo rješenje, svaki put drugi ima pravo birati gdje će sjedit i dogovorimo se o tome prije ulaska.Zorana prvotno napisa
Ono što me najviše izbaci iz takta je njihovo nemilosrdno međusobno svađanje, otimanje i udaranje.
Pa čak i da imam oči na leđima i da mogu uvijek vidjeti sve, teško je biti fer i dosljedan. Npr. Lucija je otela Karlu nešto s čim igra, ali ne direktno iz ruke već s poda i on urla, ali i on je maloprije slično napravio njoj, a ona nije tako reagirala. Ovakvih izluđujućih situacija doživim bar 20-tak puta dnevno i užasno me sve to iscrpljuje.

Odgovori s citatom