Citiraj lucky day prvotno napisa
no necu svoj neuspjeh pripisati zloj kobi ili luki nezahvalniku koji se kvari unatoc meni pozrtvovnoj patnici koja ga konzervira u gugutavog bebaca...
kad se uhvatim da tako (ipak ponekad) razmisljam - znam/osjecam da sam 'u banani' ... i da je vrijeme da se resetiram...
Ja cu samo reci jednu stvar. Ti pretpostavljas, ja govorim iz iskustva.
Ispred tebe je jos dugi niz godina.. 4 puta koliko si do sad prošla - do mene. Ima vremena da počneš razumjeti da ipak postoje stvari koje više ljudi kaže, a da su ponekad i istina.

Poznamo se i ne možeš me utrpati u koš sa masovnim razmišljanjem, valjda to znaš, vrijeđa me kad to radiš.

Ovih dana sam premorena, umorna i previše radim i ne govorimo sa iste pozicije, sigurno bi neki drugi dan bila više lucky day-like. Ti vjerojatno (i pametno) ne pišeš onih dana kad se osjećaš kao ja danas. JA pišem.. zato što sam i danas imala dijete.... kao i svaki drugi, pa i ovo viđenje zaslužuje život koliko i ono lepršavo.
Zasigurno sam stvari prikazala lošijim nego jesu... ali zato si ti da učiniš ravnotežu pokazujući daleko boljim nego što jesu. Tako zbrojene, dobivamo sredinu.