-
lana,ja sam imala 3 spontana pobačaj da bi nam se nakon toga utvrdilo da kariogram moga muža nije uredu,i da nam je to razlog spontanih, prvi i sedamnaesti kromosom mu nisu uredu...i u koliko opet ostanem trudna prirodnim putem,mala je vjerojatnost da ću izdrzati trudnoćo veću od dvanaest tjedana. u koliko to pak uspijem,u 20 tjednu bi morala ići na aminsintezu,a ustvari mala bi nam bila vjerojatnost da bi s bebeom bilo sve ok.najvjerojatnije se taj gen prenosi s koljena na koljeno,i sada je samo pitanje hoće li se poklopiti.brat od mog muža ga isto ima takvi,ali njme je žena rodila zravu curicu,što nemora znaćiti da ce tako biti i druga(tj,3 trudnoća jer i ona je imala spontani)trudnoća.sve u svemu mi smo te pretrage radili u bolnici....
i sada se upravo pomalo psihički spremamo za odlazak u graz u prvi mjesec na ivf...pa bi nam oni tamo to uspili eliminiart kromosome koji nisu uredu...uglavnom,rješenj za sve ima....ja znam i osjećam da ću i ja ako ne gododine pa bar na 2 godine imati dječiji božić.....i taj moj osjećaj nitko mi nemože ukrasti...a i imamo 3 mala anđela koji nas čuvaju i koji nam daju snage
:D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma