-
u brizi
drage curke..vidim da dugo nitko nije pisao al evo..valjda će mi netko moć pomoći..
iako često pratim forum rijetko se odlučim nešto napisati..
evo moje priče, imala sam dva sontana oko 9. tjedna (missed), napravila sam prekoncepcijsku obradu u petrovoj i svi nalazi su u redu. Nakon drugog spontanog plod je otišao na citogenetsku analzu na rebro, a nalaz još nisam dobila. Prije tjedan dana (a to je već 2 i pol mjeseca od kiretaže) zvala me je sestra i rekla da oni preporučuju kariogram oba supružnika i genetsko savjetovanje te nas naručila tek u drugoj polovoci 11. mjeseca. Kako me je uhvatila nespremnu zaboravila sam je pitati kakv je nalaz ploda. Kad sam je kasnije nazvala zbog toga rekla je da ćemo sve saznati kad dođemo.. Sada mene zanima, znači li to da nešto sigurno nije u redu s nalazom kad nas je naručila (jer sam negdje čitala da kod kariograma ako je sve u redu samo pošalju na kućnu adresu, a akom nije onda zovu)..zanima me jel imao tko ovakvo iskustvo i jel bilo sve u redu. Stvarno sam prestravljena od činjenice da možda postoje neke genetske pogreške kod nas. Zanima me što ako i postoje, što nam je činiti? kako i što onda?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma