Pokazuje rezultate 1 do 50 od 218

Tema: KARIOGRAM/spontani pobacaji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

iva draga, nemoj ti sad sebe krivit zasto nisi pitala za briseve. to je jednostavno greska ginekologa. ima njih "traljavih" koliko god hoces.sve je dobro do jednom, dok se neko zlo ne dogodi,pa se onda samo izvlace.nazalost, eto na vama se odbila njegova greska....
    ja sam prominila nekoliko ginekologa dok nisam nasla prvenstveno ginekologa koji je i "covjek". kod njega sam vodila zadnje dvi trudnoce, i u obe dvi je odma radio i papu i briseve... i sad u zadnjoj, tamo negdi pred kraj u nekom 7-8 mj trudnoce mi ih je isto ponovio, s obzirom da je bilo lito, more, kupanje.... pa se htio uvjerit da nisam nista "skupila" dok sam se kupala, jer koliko kod pazila i isla na cisce plaze..nikad se ne zna

Matko avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Da te pitam Iva,za tu citogensku analizu dali sama moraš pitati ili oni odmah šalju na takav postupak nakon određenog broja spontanih p?

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Matko prvotno napisa Vidi poruku
    Da te pitam Iva,za tu citogensku analizu dali sama moraš pitati ili oni odmah šalju na takav postupak nakon određenog broja spontanih p?
    u mom slučaju, nakon kiretaže plod je poslan na citogenetsku analizu da se ustanovi je li bilo kakvih kromosomskih grešaka jer je beba imala teške malformacije ... to ti se zove još i kariogram ploda. ne znam da li to rade baš nakon spontanih.... eventualno mogu raditi kariograme muža i žene da se vidi zašto dolazi do uzastopnih pobačaja, postoji li kod roditelja kromosomske greške koje bi mogle uzrokovat spontani . ne znam. ja ti imam već jedno dijete pa kod mene nisu išli toliko u detalje, a i kod moje bebe se radilo samo o fizičkim malformacijama, nije bilo kromosom.greški, beba je bila genetski zdrava nikad nisam saznala razloge, a i mene i muža nisu slali dalje na kariograme jer je bebin eto bio u redu....

sretno......

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj Matko prvotno napisa Vidi poruku
    hej!
    ubacuje se u ovo pitanje.
    mene i mm su poslali na citrogenetsku analizu nakon 3 spontanog. rekao mi je moj ginekolog da se takvi nalazi rade nakon treceg spontanog, sad neznam ali je to tocno ili ne, ali u nasem slucaju smo isli tek tada. uff, da sam samo znala prije, otisli bih.. ali tko je moga znati..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •