Pokazuje rezultate 1 do 50 od 218

Tema: KARIOGRAM/spontani pobacaji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Donkey, ja sam napravila kompletne imunološke, hematološke i koagulacijske pretrage; TORCH; UZV bubrega; briseve cerviksa; 3D UZV; test tolerancije na glukozu i hormone štitnjače.
    Savjetujem isto i tebi; ukoliko već nisi to učinila.
    Valja isključiti svaku mogućnost.
    S anovulatornim ciklusom si zaista brzo i ostala trudna, dva puta za redom. To neka ti bude pozitivna vjera.
    A kad napraviš sve pretrage, saznat ćeš - za sve postoji rješenje.
    Drž'se!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj bramasole prvotno napisa Vidi poruku
    Donkey, ja sam napravila kompletne imunološke, hematološke i koagulacijske pretrage; TORCH; UZV bubrega; briseve cerviksa; 3D UZV; test tolerancije na glukozu i hormone štitnjače.
    S anovulatornim ciklusom si zaista brzo i ostala trudna, dva puta za redom. To neka ti bude pozitivna vjera.
    Drž'se!
    Thx Bramasole, odrađeno sve osim TORCH-a i UZV bubrega ali to ionako kontroliram kroz redovne sistematske. Btw. uspjelo dva puta zaredom ali iz IVF postupaka što se vidi iz mog potpisa. Čekam izmjenu zakona pa u nove pobjede, sretno svima!

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj bramasole prvotno napisa Vidi poruku
    Drž'se!
    Ciao, samo bih zamolila malo vaseg iskustva. Ne mogu vjerovati da u Hrvatskoj postoji toliko luda zakon, da ako se radi o sterilitetu to oslobodeni ste od placanja, ali ako o habitualnom pobocaju, molim lijepo platiti. Jucer sam bila u Rijeci, davala krv na trombofilni test i v. koagulogram, prestrasili su me zene rekavsi da mogu platiti za to od 300 do 1000 kuna. Zato molim lijepo da mi netko objasni da li se to placa (a s obzirom na uputnicu sa diagnozom - habitualni abortus, znaci da je) i koja je cijena, ako platis participaciju, a ne kod privatnika. Zahvaljujem na odgovoru. Drzite se cure).

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj sulymka prvotno napisa Vidi poruku
    Ciao, samo bih zamolila malo vaseg iskustva. Ne mogu vjerovati da u Hrvatskoj postoji toliko luda zakon, da ako se radi o sterilitetu to oslobodeni ste od placanja, ali ako o habitualnom pobocaju, molim lijepo platiti. Jucer sam bila u Rijeci, davala krv na trombofilni test i v. koagulogram, prestrasili su me zene rekavsi da mogu platiti za to od 300 do 1000 kuna. Zato molim lijepo da mi netko objasni da li se to placa (a s obzirom na uputnicu sa diagnozom - habitualni abortus, znaci da je) i koja je cijena, ako platis participaciju, a ne kod privatnika. Zahvaljujem na odgovoru. Drzite se cure).
    Tu je gresku napravio tvoj lijecnik koji ne zna da imas pravo na oslobodenje od participacije po sifri 69 koja pokriva sve vezano uz ostvarivanje i pracenje trudnoce. Isto se dogodilo i meni, pa mi je medicinska sestra u laboratoriju upisala 69 na uputnicu i objasnila tako uz naputak da educiram svog lijecnika da ne ponovi istu gresku

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •