Imam krasnu primarnu gin., ona mi daje uputnice bez problema, iako i MPO gin. napise preporuku.
Imam krasnu primarnu gin., ona mi daje uputnice bez problema, iako i MPO gin. napise preporuku.
Hvala,probat cu pitati.
Aska,
Triplodija se desava potpuno slucajno, nema veze sa vasim kariogramima.
Znaci dogodi se ili da je j.s.s greskom, ili da dva spermika oplode j.s.
Znaci sto posto nema nikakve veze sa vasim kariogramima.
Ali pitaj bez obzira da napravite kariograme.
Po svemu, vjerovatno je kod tebe bila krom.greska ali neka druga...
Neka ti napise mpo kad ces ici, zamoli ga, mislim da bi ti on napisao....samo preporuku za uputnicu.
Da li mi netko može dati kontakte za narudžbu za kariogram (Klaićeva)? Hvala
Pozdrav curke,
Moj slucaj je ovakav;
Imam 40g. Prije 7mj.blinded ovum, a sada u 6.mj.missed ab i kiretaza u 10tt. Stalo srce.
Nalaz Kariogram ploda je 47,XX, +mar. Naruceni smo na kariogram za oba partnera tek za 4 mjeseca. Moze li mi pliz itko od vas reci nesto o tom nalazu jer ne nalazim nigdje takav slucaj , a treba cekati 4mjeseca za razgovor s geneticarem. Nasla sam samo da je to bila curka i da je neki kromosom viska.
Novija iskustva oko kariograma ova supružnika? Gdje ste radili i kod koga i koji je postupak?
Samo za info: u Klaicevoj smo dobili termin unutar 3 tjedna, potreban je papir od dr.koji salje na kariogram, dakle preporuka i tko nema dopunsko placa 1000kn. Ja sam ga uzela ranije pa nisam nista platila. Uputnicu za supruga nam je dao njegov dr. Nalaz sada cekamo rekli su do mj.dana i salju iskljucivo postom na adresu.
Posljednje uređivanje od mašnica : 27.07.2020. at 22:44
Pozdrav drage clanice,
lijepo je imati mogucnost podijeliti s nekim svoje iskustvo i saslusati vasa iskustva.
Molim vas iskustva ako se netko susreo.
Nakon pojave lagane sukrvice u 7 + 3 tjednu, kod privatnog ginekologa sam obavila pregled na kojem je dijagnosticiran abortus retentus. Doc je rekao da je velicina gestacijske vrecice za 5 tjedan trudnoce te da pretpostavlja da je plod odumro prije 2 tjedna. Narucio me na kontrolni pregled nakon 2 dana i odlazak na odjel ginekologije u slucaju bolova. Nije me poslao na kiretazu vec smatra da bi se mogla ocistiti prirodnim putem. Koja su vasa iskustva s prirodnim ciscenjem i sto mislite o njegovoj odluci?
Hello, dobrodošla na forum.
Samo da stavim link na tekst s portala - https://www.roda.hr/portal/trudnoca/...i-pobacaj.html
Inače, zbog drugačije dijagnoze iskusila sam višestruke kiretaže. To nije nimalo ugodno i uvijek je stresno, pa podržavam odluku da se dopusti prirodno čišćenje (jer trudnoća nije daleko odmakla, pa mislim da je veća vjerojatnost za uspješno okončanje procesa), uz odgovarajući nadzor stanja. Sretno!
Moja MPO ginekologica je rekla "nikako kiretaza osim ako je stvarno potrebno".
Očistilo se sve samo, i lakše mi bilo tako
A zar ne prijeti onda opasnost od sepse...što ako prođe još 2 tjedna i ništa se ne počne događati? Ja sam išla i na kiretažu i na medikamntozno odstranjivanje odumrlog ploda, izabrala bih svakako lijekovima....
Meni je samo krenulo, pa su mi svakih par dana radili uzv da vide jel se očistilo sve. Nisu samo pustili